SCA: Στηρίζει το 12o Πανελλήνιο Συνέδριο Μαίων-Μαιευτών

    Η SCA Hygiene Products και οι βρεφικές πάνες Libero, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας  τους  c/o Life (care of life), στήριξαν το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιών – Μαιευτών. Το Συνέδριο που  διοργανώθηκε από το Σύλλογο Μαιών-Μαιευτών Κρήτης, πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου 2012. Με τη χορηγία αυτή η εταιρεία συνεχίζει τη στήριξή της στους επαγγελματίες υγείας και στον ιατρικό κλάδο, πιστή στην πρόθεση της να αποτελεί σημαντική σύμμαχο, με τα ασφαλή και υψηλής ποιότητας προϊόντα που προσφέρει για όλη την οικογένεια.

    Στο Συνέδριο παρουσιάστηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων του κλάδου, και ειδικότερα  στα πεδία  της κύησης, του τοκετού και της λοχείας (φυσιολογία – παθολογία), ενώ παράλληλα διοργανώθηκαν κλινικά φροντιστήρια αναφορικά με τα οικονομικά και τη διοίκηση υγείας, τον σχεδιασμό, την  παρουσίαση και τη δημοσίευση ερευνητικής εργασίας στη διαχείριση κρίσεων στο χώρο εργασίας.

    Οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το ειδικό stand της SCA και να συζητήσουν με τους ειδικούς για τη μοναδική ασφάλεια, ποιότητα και καινοτομία που προσφέρουν τα brands της εταιρείας. Επίσης, σε όλους τους σύνεδρους δόθηκαν προϊόντα προσωπικής υγιεινής και χάρτου όπως προϊόντα TΕΝΑ, Libresse, Libero Wipes Travel και χαρτομάντιλα Zewa.

    Υπενθυμίζεται ότι η SCA Hygiene Products επενδύει συστηματικά εδώ και 25 χρόνια στην  ελληνική οικονομία. Απασχολεί περισσότερα από 70 άτομα και συμβάλλει έμμεσα στην ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας με τη συνεχή της κοινωνική προσφορά. Συγκεκριμένα, στηρίζει -με προϊοντική ή χρηματική χορηγία- φορείς με καταξιωμένη δράση, όπως Συλλόγους τριτέκνων οικογενειών, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής προστασίας, την ΕΛΕΠΑΠ, την Κιβωτό του Κόσμου, το ΚΕΕΛΠΝΟ ανάμεσα σε άλλους.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ