Η Frigoglass απέσπασε Χρυσή Διάκριση από την EcoVadis το 2018

Η Frigoglass επιβραβεύθηκε με Χρυσή Διάκριση από την EcoVadis για τις βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές της το 2018. Η εταιρεία κατατάχθηκε στο κορυφαίο 1% μεταξύ όλων των αξιολογούμενων εταιριών παγκοσμίως. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Frigoglass λαμβάνει τη Χρυσή διάκριση.

Η βιωσιμότητα αποτελεί κεντρικό άξονα της επιχειρηματικής μας στρατηγικής. Είναι ενσωματωμένη στις στρατηγικές μας προτεραιότητες και στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Συνεχίσαμε την εναρμόνισή της στον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε, σημειώνοντας σαφή πρόοδο σε σχέση με τις δεσμεύσεις μας για βιωσιμότητα. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας είναι ακόμα πιο πράσινο, οι λειτουργίες μας ακόμη πιο φιλικές προς το περιβάλλον και η επίδρασή μας στον κόσμο πιο ουσιαστική.

Mε τις βελτιωμένες επιδόσεις της στα κριτήρια αξιολόγησης, η Frigoglass κατάφερε να συμπεριληφθεί στο κορυφαίο 1% όλων των προμηθευτών παγκοσμίως, όλων των προμηθευτών του κλάδου της, αλλά και στις κατηγορίες «Περιβάλλον», «Εργασία και Ανθρώπινα Δικαιώματα» και «Βιώσιμες Προμήθειες».

Η EcoVadis είναι μια  κορυφαία πλατφόρμα αξιολόγησης βιωσιμότητας, η οποία  παρέχει ανεξάρτητη αξιολόγηση των επιδόσεων της ΕΚΕ (Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης). Η πλατφόρμα καλύπτει περισσότερους από 50.000 προμηθευτές, 190 τομείς και 150 χώρες. Η μεθοδολογία της βασίζεται σε διεθνή πρότυπα, όπως η GRI (Παγκόσμια Πρωτοβουλία Αναφοράς), το Παγκόσμιο Σύμφωνο των Εθνών και το ISO 26000.

Ο κ. Νίκος Μαμουλής, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας σχολίασε«Είμαστε ενθουσιασμένοι που  λάβαμε τη Χρυσή διάκριση για τις βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές μας για δεύτερη συνεχή χρονιά. Αυτό το βραβείο αποδεικνύει την ισχυρή δέσμευση και αφοσίωσή μας στη συνεχή βελτίωση των επιδόσεων βιωσιμότητας, προσθέτοντας αξία σε όλους τους συνεργάτες μας και στην κοινωνία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ