e-fresh.gr Charity: Ελάτε μαζί να βοηθήσουμε όπου υπάρχει ανάγκη

Την συνεργασία της με τέσσερις επιλεγμένους φιλανθρωπικούς φορείς ανακοινώνει η e-fresh.gr στα πλαίσια της πρωτοβουλίας e-fresh charity.Μέσα από την ειδική ενότητα στο site e-fresh.gr οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν καλάθια προσφοράς με προϊόντα που προορίζονται για την κάλυψη των αναγκών ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Η αξία των προσφορών ξεκινάει από 5 ευρώ, ενώ η e-fresh.gr αναλαμβάνει να παραδώσει σε μηνιαία βάση τα προϊόντα των προσφορών στους αντίστοιχους φορείς.

Τα προϊόντα που δωρίζονται έχουν επιλεγεί σε συνεργασία με τους αντίστοιχους φορείς ώστε να καλύπτουν πραγματικές ανάγκες των οργανισμών που υποστηρίζουν. Η e-fresh.gr στα πλαίσια της διαφάνειας θα δημοσιεύει σε μηνιαία βάση τον απολογισμό των ενεργειών μαζί με φωτογραφικό υλικό.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς είναι:

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ: Πρόκειται για μια Ένωση Κοινωφελών Σωματείων που εργάζονται για την ευημερία των παιδιών και προσφέρουν συντονισμένες υπηρεσίες για ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως εκ των οποίων 10.000 παιδιά σε μόνιμη βάση.

ΚΑΡΙΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ: Ιδρύθηκε το 1978, με σκοπό την καταπολέμηση της φτώχειας και της αδικίας, τη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων συν-ανθρώπων μας και την ανάπτυξη διαφόρων οργανωμένων δράσεων στην περιοχή της Αττικής, της Εύβοιας, της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας.

PRAKSIS: Σχεδιάζει και εφαρμόζει προγράμματα ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και υπερασπίζεται τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματά τους.

EMFASIS: Η Emfasis Foundation, με ακτίνα δράσης που εκτείνεται μέσω δύο Μονάδων Κινητής Στήριξης στην Αθήνα, τον Πειραιά και την ευρύτερη Αττική, δραστηριοποιείται σταθερά τα τελευταία 6 χρόνια στηρίζοντας άπορες οικογένειες με παιδιά, άστεγους, χρόνια άνεργους, κοινωνικά ευάλωτους νέους, κοινωνικά αποκλεισμένους ηλικιωμένους με κίνδυνο επικείμενης αστεγίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ