24MEDIA: Διοργάνωσε φιλανθρωπικό bazaar

Η 24MEDIA, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, στηρίζει το πολύτιμο έργο του οργανισμού Equal Society και διοργάνωσε στα γραφεία της χριστουγεννιάτικο bazaar, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου. Στο bazaar διατέθηκαν χειροποίητα προϊόντα της θεατρικής ομάδας αστέγων “Walkabout”.

Με εορταστική και χαρούμενη διάθεση οι εργαζόμενοι της 24MEDIA συμμετείχαν στο χριστουγεννιάτικο bazaar και στήριξαν το έργο της Equal Society. Τα έσοδα από το φιλανθρωπικό bazaar θα διατεθούν για τις ανάγκες του συσσιτίου «Ανθρώπων Γεύματα» και της θεατρικής ομάδας Walkabout.

Η θεατρική ομάδα αστέγων “Walkabout” της Equal Society ξεκίνησε το ταξίδι της περίπου ένα χρόνο πριν και αποτελεί τη μοναδική θεατρική ομάδα στην Ελλάδα, που την απαρτίζουν συμπολίτες μας, που οι συγκυρίες τους οδήγησαν στην αστεγία και την κοινωνική περιθωριοποίηση. Η εν λόγω πρωτοβουλία ξεκίνησε στο χώρο του συσσιτίου «Ανθρώπων Γεύματα» της Equal Society καθώς τα μέλη της θεατρικής ομάδας επωφελούνται του συσσιτίου. Θέλοντας να ενισχύσουν την δομή συσσιτίου και την ίδια την θεατρική ομάδα,  σε συνεργασία με εθελοντές δημιουργούν χειροποίητα προϊόντα όπως κεριά, κούπες, γούρια κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ