Χορηγίες Προϊόντων και Εκπτώσεις Καταναλωτή άνω των 60.000 ευρώ από την SEVEN CHC το 2018

Δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή αλλά και σε συνανθρώπους μας από διάφορες κοινωνικές ομάδες στάθηκε η SEVEN CHC τη χρονιά που πέρασε με τα προϊόντα της Aqua Power The Vitamin Water και My Tea tale.

Το πλάνο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της SEVEN CHC για το 2018 κινήθηκε σε δύο βασικούς άξονες, τον αθλητισμό και τα κοινωφελή ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο της υλοποίησης του η SEVEN CHC χορήγησε προϊόντα Aqua Power The Vitamin Water & Μy Tea tale σε 10 αθλητικούς οργανισμούς και αθλητικά κέντρα συνολικής αξίας 15.000€ καθώς επίσης και σε 7 κοινωφελή ιδρύματα συνολικής αξίας 10.000€.
Μεταξύ των αθλητικών οργανισμών που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα χορηγιών της SEVEN CHC για το 2018, διακρίνονται το Ρέθυμνο Cretan Kings Assist, ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης, το 3ο παγκόσμιο τουρνουά ρακέτας, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, ο Μαραθώνιος Αλικιανού, η ομάδα Βόλεϊ Αμαζόνες ΑΟΝΝΕ, η ομάδα μπάσκετ νέων του γυμναστικού συλλόγου Νέων Παλατιών Ωρωπού και το Mountain Bike Race Μαραθώνα. Μεταξύ των κοινωφελών ιδρυμάτων διακρίνονται η Κιβωτός του Κόσμου, η Αποστολή, το ΕΛΕΠΑΠ Χανιών, τα Ορφανοτροφείο Χανιών & Ηρακλείου Κρήτης καθώς και τα κοινωνικά συσσίτια των ενοριών Αγ. Γεωργίου & Αγ. Νεκταρίου Κρήτης.

Πέραν όμως του εταιρικού πλάνου κοινωνικής ευθύνης η SEVEN CHC στάθηκε δίπλα και στον Έλληνα καταναλωτή μέσω του εμπορικού της πλάνου στο πλαίσιο του οποίου παρείχε εκπτώσεις που ξεπέρασαν τις 35.000€. Αναφορικά με τον ετήσιο εταιρικό απολογισμό ο ιδρυτής και επικεφαλής της SEVEN CHC κος Δημήτρης Τιμοθεάτος δήλωσε: Η εταιρική μας φιλοσοφία επιβάλει να δραστηριοποιούμαστε τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και σε επίπεδο εταιρικών πρακτικών έχοντας ως γνώμονα τον άνθρωπο. Μία εταιρική «επιβολή» η οποία μας δεσμεύει ευχάριστα! Ο ετήσιος εταιρικός κοινωνικός απολογισμός αποδεικνύει τη δέσμευσή μας αυτή και μας οδηγεί σε μία ακόμα μεγαλύτερη. Να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και ένταση να βρισκόμαστε στο πλάι των νέων μας αλλά και στο πλάι συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
Σε εμπορικό επίπεδο θεωρήσαμε ηθική μας υποχρέωση μας να επιβραβεύσουμε, μέσω του εμπορικού μας πλάνου, τον Έλληνα καταναλωτή ο οποίος τοποθέτησε το πρώτο παραγόμενο στην Ελλάδα βιταμινούχο νερό, το brand μας Aqua Power The Vitamin Water στην πρώτη θέση της κατηγορίας των functional Waters με μερίδιο που ξεπερνά το 60% σε όγκο σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Στο ίδιο πλαίσιο κινηθήκαμε και με το brand μας My Tea tale, το οποίο κερδίζει συνεχώς έδαφος στην προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών παρέχοντας μία διαφορετική εμπειρία κατανάλωσης στην κατηγορία των Ice Tea.
Τα προϊόντα της SEVEN CHC, Aqua Power The Vitamin Water & My Tea Tale σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα αναδεικνύοντας την ποιότητα αλλά και καινοτομία των ελληνικών προϊόντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ