Σε κλίμα αισιοδοξίας η παράδοση των 5 Renault CLIO στους νικητές της κλήρωσης ανάμεσα στους πυροπαθείς

    Η TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Ελλάδα, είχε ανακοινώσει από την πρώτη στιγμή την απόφασή της να προσφέρει δωρεάν πέντε (5) καινούργια αυτοκίνητα Renault Clio, κατόπιν κλήρωσης, ανάμεσα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Ανατ. Αττικής, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που έχασαν το αυτοκίνητό τους.
    Η κλήρωση διεξήχθη με επιτυχία και διαύγεια την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και οι 5 τυχεροί νικητές ενημερώθηκαν για να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά πιστοποίησης της νίκης τους.
    Έτσι, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, διεξήγαγε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της, την τελετή παράδοσης των 5 Renault Clio στους νικητές της κλήρωσης.
    Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Βασίλειος Θεοχαράκης και η Αντιπρόεδρος & Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Ντένη Θεοχαράκη. Παράλληλα, το παρόν στην εκδήλωση έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής κ. Π. Φιλίππου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ραφήνας-Πικερμίου κ. Π. Καλφαντής. Οι οικογένειες των νικητών, εκπρόσωποι του Τύπου καθώς και φίλοι και συνεργάτες της TEOREN MOTORS A.E. πλαισίωσαν την εκδήλωση.
    Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αισιοδοξίας, οι νικητές παρέλαβαν τα κλειδιά των νέων τους αυτοκινήτων από τον κ. Βασίλειο Θεοχαράκη.
    Ευχή όλων η νέα χρονιά να φωτίσει με ελπίδα τη ζωή όσων επλήγησαν από τις πυρκαγιές και να τους φέρει τύχη και ευημερία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ