Η British American Tobacco Hellas ανακηρύχτηκε «Κορυφαίος Εργοδότης 2019»

Η British American Tobacco Hellas ανακηρύχτηκε «Κορυφαίος Εργοδότης 2019» για τις άριστες εργασιακές συνθήκες και πρακτικές της.

H διεθνής διάκριση από το ανεξάρτητο Ινστιτούτο “Top Employer” αποδεικνύει έμπρακτα την αξία που δίνει ο Όμιλος στην απασχόληση και την ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Η εταιρεία, που αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους και ποιοτικούς εργοδότες στην Ελλάδα, προχωρά στη δημιουργία 250 νέων θέσεων εργασίας μέχρι το τέλος του 2019 ως αποτέλεσμα της έλευσης των Προϊόντων Επόμενης Γενιάς του Ομίλου στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπους της, με παροχές και μπόνους, με προγράμματα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης καθώς και τη δημιουργία ενός μοντέρνου και φιλικού εργασιακού περιβάλλοντος, με έμφαση στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες. Τα προγράμματα εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης της εταιρείας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους ανθρώπους της στην Ελλάδα και είναι προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς. Είναι ενδεικτικό ότι φέτος η British American Tobacco Hellas αυξάνει τις ώρες των εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατά 20% για να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των υπαλλήλων της.

Η εταιρεία έχει λάβει πλήθος διακρίσεων για τις άριστες συνθήκες εργασίας και τις υπεύθυνες εργασιακές πρακτικές και πολιτικές. Οι στρατηγικές και πολιτικές του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας αναλύθηκαν σε βάθος μέσω 100 ερωτήσεων που καλύπτουν πάνω από 600 βέλτιστες πρακτικές σε 10 τομείς, όπως:

– Στρατηγική Ταλέντων

– Απόκτηση Ταλέντων

– Εκπαίδευση και Ανάπτυξη

– Παροχές και Κουλτούρα

Συνολικά, η εταιρεία έχει λάβει 13 διακρίσεις τα τελευταία 7 χρόνια για την πολιτική ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ