Ο πιο αξιόπιστος διεθνώς οργανισμός εκπαίδευσης και πιστοποίησης Επαγγελματιών Βιώσιμης Ανάπτυξης έχει χρώμα ελληνικό

Για τη συνεισφορά του στην επαγγελματική εκπαίδευση στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο, μέσα από την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία του, το Κέντρο Αειφορίας (CSE) βραβεύθηκε το 2018 από το Silicon Valley Community Foundation ως GoldStandard in Corporate Responsibility, ενώ φέτος είναι finalist στην βράβευση στα CSR Awards του PR News στην Ουάσιγκτον για το διεθνές πρόγραμμα πιστοποίησης επαγγελματιών Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Συνεχίζοντας να πρωτοπορεί στην παροχή πιστοποιημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας, το Κέντρο Αειφορίας (CSE) διοργανώνει το διεθνώς καταξιωμένο διήμερο Certified SustainabilityPractitioner Training Program στην Αθήνα στις 28-29 Μαρτίου 2019.

Μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης διεξαγωγής του σε Ν.Υόρκη, Ατλάντα, Τορόντο, Τόκυο, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Ντουμπάι και σε άλλα σημεία και έχοντας επιμορφώσει περισσότερα από 6.500 χιλιάδες στελέχη σε 50 χώρες, το εξειδικευμένο πρόγραμμα επιστρέφει στην Αθήνα για να βοηθήσει ανώτερα στελέχη των επιχειρήσεων να αποκτήσουν γνώσεις, πρακτικές και εργαλεία για θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης επιχειρηματικότητας, να ενημερωθούν για τις παγκόσμιες εξελίξεις σε επίπεδο ΕΚΕ και να ενισχύσουν την επαγγελματική τους κατάρτιση ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις διεθνείς σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες.

Μετά από την ολοκλήρωση του διήμερου προγράμματος, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποκτήσουν τη διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση από το Chartered Management Institute (CMI).  Ήδη στελέχη εταιριών και διεθνών οργανισμών, καθώς και επιχειρήσεων από Fortune500 έχουν εμπιστευτεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Αειφορίας, όπως οι NASA, United Nations Federal Credit Union, Pepsico, Timberland, Coca Cola, Unilever, Walmart, Samsung, BP, HSBC,  Nestle, European Investment Bank, Government of Dubai.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, επικοινωνήστε στο 210 8085 565 και στο communications@cse-net.org.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ