ReGeneration: Ξεκινά ο 8ος κύκλος-Έναρξη υποβολής αιτήσεων

Το 2019 ξεκινά δυναμικά για το ReGeneration που ανοίγει τις πόρτες του για 8η φορά και καλεί τους νέους που θέλουν να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους, να δηλώσουν συμμετοχή. Ο 8ος γενικός κύκλος αιτήσεων που θα παραμείνει ανοιχτός από τις 20 Φεβρουαρίου έως και την 1η Μαρτίου, απευθύνεται σε νέους έως 29 ετών, με πτυχίο σε οποιοδήποτε γνωστικό πεδίο και 0-3 προϋπηρεσία και με συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες.

Παράλληλα, και για το ίδιο διάστημα, υποψήφιοι που έχουν πάθος με τον προγραμματισμό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ReGeneration Academy of .NET powered by Coding School|kariera.gr και να απολαύσουν 80 ώρες δωρεάν εκπαίδευσης στο πιο διαδεδομένο framework προγραμματισμού. Το ReGeneration Academy, ενώνει για δεύτερη φορά τις δυνάμεις του με το Coding School, την καινοτόμο πρωτοβουλία του kariera.gr, και μαζί δημιουργούν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που στόχο έχει να εφοδιάσει τους υποψηφίους με την απαραίτητη εξειδικευμένη γνώση που θα τους δώσει το εισιτήριο για τη δυναμική τους ένταξη σε θέσεις του αναπτυσσόμενου και σε υψηλή ζήτηση τομέα του προγραμματισμού.

Σήμερα, μέσω του ReGeneration σχεδόν 800 νέοι έχουν βρει τη θέση εργασίας των ονείρων τους στις 300 συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα εταιρείες. Παράλληλα, έχουν παρακολουθήσει συνολικά περισσότερες από 100.000 ώρες εκπαίδευσης σε soft και hard skills, ενώ έχουν προσφέρει συνολικά πάνω από 15.000 ώρες εθελοντικής εργασίας. Την ίδια στιγμή, μέσω του ReGeneration Academy έχει ολοκληρωθεί μια σειρά από προγράμματα εξειδικευμένης εκπαίδευσης: Coding School by kariera.gr, το πρώτο πρόγραμμα εκμάθησης Java προγραμματισμού στην Ελλάδα για junior developers, Digital Marketing Young Practitioners powered by Excelixi, Data Science & Data Engineering powered by Code.Hub, Java4Web powered by Code.Hub, την πρώτη Ακαδημία Java στη Θεσσαλονίκη, Hospitality Front Office Academy powered by INSETE, την πρώτη Ακαδημία για τον Τουρισμό.

O υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση στον 8ο κύκλοReGeneration ή στο ReGeneration Academy of .NET, μπορούν βρουν όλες τις πληροφορίες αλλά και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο www.regeneration.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ