Oι 19+1 Πρωταγωνιστές του 2019 στο Business News Magazine

Τις 19+1 επιχειρήσεις που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη χρονιά που ήδη διανύουμε, με βάση τα όσα έκαναν ή δρομολόγησαν το 2018, παρουσιάζει στο νέο του τεύχος το περιοδικό Business News Magazine της Direction Business Network, που αποτελεί και το κεντρικό θέμα του νέου -όγδοου κατά σειρά- τεύχους του μηνιαίου επιχειρηματικού περιοδικού.

Επίσης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Αλέξανδρος Δανιηλίδης, που φιλοξενείται στην κεντρική συνέντευξη του τεύχους, εξηγεί πώς «καθρεφτίζονται» τα αποτελέσματα της ομαδικής δουλειάς των στελεχών στο τελικό αποτέλεσμα μιας εταιρείας, ενώ ο Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Vice President (SVP) Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και Ιρλανδίας του ομίλου LeasePlan, μιλάει για τα διεθνή του καθήκοντα αλλά και τα περιθώρια ανάπτυξης του leasing στην ελληνική αγορά. Η Πρέσβειρα της Αυστρίας, Andrea Ikić-Böhm, εξηγεί στο Business News Magazine γιατί η Ελλάδα μπορεί να εξελιχθεί σε έναν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό, ενώ ρεπορτάζ του περιοδικού αναλύει πώς έγινε δεκτή από τους επίσημους φορείς του επιχειρείν η εξαγγελία για αύξηση του κατώτατου μισθού.

Επίσης, μια «ακτινογραφία» της ελληνικής αγοράς ιδιωτικής ασφάλισης παρουσιάζεται στο νέο τεύχος του περιοδικού μαζί με αναλυτικό πίνακα των 39 μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε και ανέλυσε η Direction Business Reports, ενώ τις βλαβερές συνέπειες μιας μακράς προεκλογικής περιόδου, τόσο για το εμπόριο όσο και για την οικονομία, αναλύουν φορές και στελέχη της αγοράς, αναφέροντας στο Business News όλα εκείνα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν την εγχώρια αγορά να αντεπεξέλθει στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Οι πλουσιότεροι Αμερικανοί celebrities, σύμφωνα με το Forbes, παρουσιάζονται στο 8ο τεύχος του περιοδικού, που αποκρυπτογραφεί τα «μυστικά» της επιτυχίας τους, ενώ έρευνα της IHS Markit καταδεικνύει την ανάγκη για άμεση προσέλκυση ξένων επενδύσεων. Τέλος, στο νέο τεύχος, καταγράφονται αναλυτικά και οι «μπίζνες» των κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων του πλανήτη, με έσοδα που ζαλίζουν…

Υπενθυμίζεται πως το Business News Μagazine αποστέλλεται σε 5.000 υψηλόβαθμα στελέχη και επικεφαλής των 1.500 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται ενεργά για τις εξελίξεις και τις τάσεις στο σύγχρονο επιχειρείν, εντός και εκτός συνόρων. Περιλαμβάνει παρουσιάσεις εταιρειών, κλαδικές έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις CEO’s, απόψεις και ρεπορτάζ, καθώς και αναδρομές σε ιστορικές ελληνικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας ευρύ φάσμα της εγχώριας και διεθνούς επιχειρηματικότητας.

Με οδηγό την πεποίθηση πως μόνο η υγιής επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την Ανάπτυξη, το Business News Μagazine αποτελεί το νέο εγχείρημα της Direction Business Network, συμπληρώνοντας την προσπάθειά της για στήριξη του επιχειρείν στη χώρα μας με το επιχειρηματικό portal businessnews.gr, την ετήσια έκδοση Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας και το θεσμό βραβεύσεων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Direction Business Network, Παναγιώτα Γεωργιάδη, 210 7712400 (223) georgiadi@direction.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ