Η Aksia μαγειρεύει με το “Μπορούμε”

Τον Φεβρουάριο του 2019, το γραφείο Ελλάδας της εταιρείας Aksia προχώρησε στην υλοποίηση κοινής φιλανθρωπικής δράσης με το “Μπορούμε”, την οργάνωση που δραστηριοποιείται στην φιλανθρωπική διανομή φαγητού σε κοινωφελείς οργανισμούς, υπηρεσίες και θεσμούς.

Πιο συγκεκριμένα, υπό την καθοδήγηση των Chefs της οργάνωσης, η 14μελής ομάδα της Aksia προετοίμασε 150 γεύματα, έγραψε χειρόγραφα συνοδευτικά μηνύματα και βοήθησε στην συσκευασία και την προετοιμασία αποστολής τους. Ως αποτέλσμα της δωρεάς τροφίμων και χρόνου από την Aksia, σχεδόν 40 μη-προνομοιούχες ελληνικές οικογένειες έλαβαν φρεσκομαγειρεμένα, σπιτικά γεύματα.

Η Aksia ήρθε σε επαφή με το “Μπορούμε” μέσω της συνεργασίας της με την Ethelon, την μη – κερδοσκοπική οργάνωση με σκοπό τη διασύνδεση εθελοντών, ομάδων και επιχειρήσεων με τοπικούς μη – κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την προώθηση του εθελοντισμού. H Aksia, αποφάσισε να συνεργαστεί με το “Μπορούμε” καθότι η αποστολή της οργάνωσης για τον περιορισμό της σπατάλης φαγητού και την καταπολέμηση του υποσιτισμού σε όλη την Ελλάδα, ταυτίζεται με τις αξίες της εταιρείας για προσφορά στην κοινωνία.

Η Aksia θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την Ethelon και άλλους μη – κερδοσκοπικούς οργανισμούς ώστε να αναζητά ευκαιρίες για να προσφέρει στην κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ