Ο Bryan Adams και η DHL ενώνουν τις δυνάμεις τους

Την σύμπραξή της με τον Καναδό ροκ σταρ, Bryan Adams, ανακοίνωσε η εταιρεία – κολοσσός των μεταφορών, DHL, με το κοινό όραμα για την προστασία του περιβάλλοντος να αποτελεί συνδετικό κρίκο, καθώς η εταιρεία δεσμεύτηκε να φυτεύει ένα δέντρο για κάθε εισιτήριο που θα κοπεί στις συναυλίες της περιοδείας!

Συμπληρώνοντας και γιορτάζοντας μισό αιώνα ζωής, με έτος έναρξης εργασιών το 1969, η DHL αναλαμβάνει, στο πλαίσιο κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ του καλλιτέχνη, ‘Shine A Light’, το οποίο πρόκειται να βγει στην αγορά την 1η Μαρτίου, τις μετακινήσεις  του Bryan Adams και της ορχήστρας του για την διεθνή περιοδεία του 2019 με το όνομα ‘Shine A Light’ σε ολόκληρη την υδρόγειο.

Παράλληλα, η εν λόγω συνεργασία «επισφραγίζεται» από μια σημαντική πρωτοβουλία, στο πλαίσιο του προγράμματος της DHL ‘Αποστολή 2050: Μηδέν Εκπομπές Αερίων’  και περιλαμβάνει τη φύτευση ενός δένδρου για κάθε εισιτήριο που θα πωλείται. Είναι άλλωστε γνωστό ότι οι δύο πλευρές ασχολούνται με πάθος με ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος: Τόσο ο Bryan Adams, με τη λειτουργία προγραμμάτων προστασίας του περιβάλλοντος μέσω του ιδρύματός του, όσο και ο όμιλος Deutsche Post DHL μέσω του προγράμματος “GoGreen” για την προστασία του περιβάλλοντος και του κλίματος.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία  με την DHL  στέλνει ένα υπέροχο περιβαλλοντικό μήνυμα, κι ελπίζω αυτό να αποτελέσει την απαρχή για παρόμοιες τέτοιες συνεργασίες, καθώς εμείς οι ίδιοι οφείλουμε να φροντίσουμε τον πλανήτη μας, όσο καλύτερα μπορούμε».

Από πλευράς του,  ο επικεφαλής του ομίλου της Deutsche Post DHL, κος Frank Appel τόνισε: «Ως ένας κορυφαίος διεθνής μεταφορέας, η εταιρία μας, με χαρά υποστηρίζει τον Bryan και την ορχήστρα του στην παγκόσμια περιοδεία τους, βοηθώντας τους να μεταφέρουν με τον καλύτερο τρόπο τον παλμό μιας μεγάλης συναυλίας στους οπαδούς τους σε όλο τον κόσμο.  Επιπλέον, στην DHL θα δοθεί η ευκαιρία να αναπολήσει μια μοναδική πορεία 50 χρόνων από την ίδρυσή της το ’69, με καινοτομίες αλλά και πάθος από 520.000 εξειδικευμένους μεταφορείς.  Ο κοινός μας στόχος είναι να συνδέσουμε ανθρώπους και να βελτιώσουμε τις ζωές τους.  Η υποχρέωση που αναλαμβάνουμε να φυτεύουμε δένδρα με τον Bryan, είναι ένας τρόπος να φθάσουμε σε αυτόν τον σκοπό».

Η Deutsch Post DHL έχει αναλάβει ως όμιλος την ευθύνη της μείωσης εκπομπών αερίων στο απόλυτο μηδέν μέχρι το έτος 2050, υποστηρίζοντας την ηλεκτρονική κινητικότητα και εφαρμόζοντας φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις στις παραδόσεις φορτίων και στις μεταφορές, όπως λόγου χάριν με την χρήση ποδηλάτων.

Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής και δημιουργός Bryan Adams θα ξεκινήσει την διεθνή περιοδεία του ‘Shine A Light’ στις 25 Φεβρουαρίου από το Μπέλφαστ του Ηνωμένου Βασιλείου, και θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του ομότιτλου άλμπουμ του την 1η Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ