Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος από την Deloitte

77 εργαζόμενοι και φίλοι της Deloitte συμμετέχουν και φέτος στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό Πρόγραμμα «Είμαστε μια οικογένεια» της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, 77 εργαζόμενοι και φίλοι της Deloitte θα λάβουν μέρος στο 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού προγράμματος «Είμαστε μια οικογένεια» της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου.

Αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, πολλές οικογένειες υποφέρουν λόγω έλλειψης πόρων. Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για εμάς να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Deloitte θα τρέξει φέτος για το φιλανθρωπικό πρόγραμμα «Είμαστε μια οικογένεια» της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου.

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Deloitte λαμβάνει μια τέτοια πρωτοβουλία, αφού το 2010 ομάδα 50 ατόμων έτρεξε στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο υποστηρίζοντας το Σωματείο ΕΛΙΖΑ SOS και το 2011 στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο συμμετείχε με ομάδα 57 ατόμων για την ενίσχυση του προγράμματος «Ολιστική Θεραπευτική Προσέγγιση Βρεφών Υψηλού Κινδύνου» της ΕΛΕΠΑΠ.

Σχετικά με το πρόγραμμα «Είμαστε μια οικογένεια»

Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου έχει αναπτύξει ένα πολύπλευρο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο με δράσεις που στοχεύουν στην κάλυψη των βασικών αναγκών διαβίωσης των άπορων και μειονεκτούντων ατόμων και οικογενειών που ζουν ή κατάγονται από τα νησιά: Σύρο, Τήνο, Άνδρο, Κέα, Μύκονο, Μήλο, Σέριφο, Σίφνο, Κίμωλο, Κύθνο, Φολέγανδρο και Σίκινο. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Είμαστε μια οικογένεια» επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Η Deloitte στηρίζει το πρόγραμμα «Είμαστε μια οικογένεια»

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το Μαραθώνιο θα διατεθούν για την αγορά και διανομή των βασικών αγαθών διαβίωσης, όπως τρόφιμα, καύσιμα θέρμανσης, φάρμακα κ.τ.λ. για άπορους και μειονεκτούσες ομάδες και κυρίως παιδιά.

Όσοι επιθυμούν να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία της Deloitte για τη συγκέντρωση χρημάτων για το φιλανθρωπικό πρόγραμμα «Είμαστε μια οικογένεια» της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου μπορούν να κάνουν τη δωρεά τους καταθέτοντας στον ακόλουθο λογαριασμό:
Όνομα δικαιούχου: Ιερά Μητρόπολη Σύρου,
Αριθμός: 469/296444-93, Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος,
IBAN: GR1301104690000046929644493
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να σημειώνονται: ονοματεπώνυμο καταθέτη, email ή τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και η επιλογή «DELOITTE ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» στην αιτιολογία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ