Ο Όμιλος Σαράντη στηρίζει τον Ξενώνα Φοίβη

Ο Όμιλος Σαράντη πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία event για την έναρξη της ενέργειας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με τα Hondos Center που στόχο είχε τη στήριξη του Ξενώνα Φοίβη. Την Παρασκευή 08 Μαρτίου με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας έλαβε χώρα μία ξεχωριστή εκδήλωση στο κατάστημα Hondos Center στην Ερμού που σκοπό είχε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλες τις γυναίκες και να δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές να στείλουν το δικό τους μήνυμα στήριξης στις γυναίκες που φιλοξενεί ο Ξενώνας Φοίβη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πλήθος κόσμου αγκάλιασε την πρωτοβουλία αυτή και βρέθηκε στο πλευρό των γυναικών. Δυναμική ήταν και η παρουσία της Brand Ambassador του Orzene, Ευαγγελίας Αραβανή, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά «Βρίσκομαι σήμερα εδώ, να στείλω το δικό μου μήνυμα ως γυναίκα και ως Ambassador του Orzene και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που η εταιρεία με την οποία συνεργάζομαι αγκαλιάζει το ξενώνα Φοίβη, ένα ξενώνα με μεγάλη δράση κατά της γυναικείας κακοποίησης, αλλά δυστυχώς ελάχιστούς πόρους. Πρόκειται για ένα μείζον θέμα που θα πρέπει να μας απασχολήσει όλους, κυρίως γιατί μπορεί να συμβαίνει στη διπλανή από εμάς πόρτα και οφείλουμε να δράσουμε».

Εκπρόσωποι του Ομίλου Σαράντη αλλά και του Ξενώνα Φοίβη βρέθηκαν επίσης στην εκδήλωση, ενισχύοντας με το δικό τους παρόν  τη πολυετή αυτή σχέση. Εκπροσωπος του Ξενώνα Φοίβη δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι όχι μόνο που είμαστε σήμερα εδώ, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας,  αλλά για την όλη μας συνεργασία με τον  Όμιλο Σαράντη, που είναι δίπλα μας σε κάθε βήμα και μας στηρίζει με όλα τα δυνατά μέσα. Η προσφορά τους είναι καθημερινή, όχι μόνο καθώς παρέχουν στον Ξενώνα Φοίβη τις ετήσιες ανάγκες των φιλοξενούμενών μας σε προϊόντα φροντίδας και περιποίησης, αλλά και γιατί ταυτόχρονα καλύπτουν τα βασικά λειτουργικά έξοδά μας.»

Ο Ξενώνας Φοίβη, ιδρύθηκε το 1965 και έχει ως πρωταρχικό του μέλημα την προστασία και φροντίδα των κακοποιημένων γυναικών και των παιδιών τους. Στους κοιτώνες του φιλοξενούνται γυναίκες από όλη την Ελλάδα, ενώ κατά τη διάρκεια της διαμονής τους λαμβάνουν πέραν της προσοχής που αξίζουν, και μία βασική εκπαίδευση ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν μία θέση στον εργασιακό χώρο.

Η ενέργεια, που πλαισιώθηκε από τις αγαπημένες γυναικείες μάρκες του Ομίλου, Wella, Noxzema, Bioten και Orzene, διήρκησε έως τις 21 Μαρτίου, ενώ κατά τη διάρκεια της δράσης οι καταναλωτές αγόραζαν τα προϊόντα αυτά σε προσφορά εώς 1+1 δώρο, ενισχύοντας τη βοήθεια του Ομίλου Σαράντη προς τον Ξενώνα Φοίβη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ