Η AGT με «Έργα Ζωής» δίπλα στην κοινωνία

Η συνεισφορά στην πρόοδο και στην ευημερία της κοινωνίας αποτελεί μία από τις θεμελιώδεις αξίες και αρχές του Ομίλου AGT που από τη ίδρυσή του έως και σήμερα, συνεχίζει να δραστηριοποιείται ενεργά στηρίζοντας με «Έργα Ζωής»  ιδρύματα και κοινωφελείς οργανισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό ο όμιλος AGT, συνεχίζει να διασφαλίζει με χορηγίες και προσφορές σε διαφορετικά ιδρύματα, τη διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης σε άστεγους, πρόσφυγες και άπορες οικογένειες. Επίσης, από το 2016, η εταιρία συμμετείχε ως χορηγός στον Αυθεντικό Μαραθώνιο και στον Ημιμαραθώνιο Αθηνών, στέκοντας δίπλα σε όλους τους δρομείς στηρίζοντας τους σε κάθε χιλιόμετρο της διαδρομής τους. Επιπρόσθετα, με την εθελοντική τους προσφορά, οι άνθρωποι της AGT συνεχίζουν να στηρίζουν πολλούς κοινωφελής οργανισμούς, όπως ενδεικτικά το Make A Wish και το Emfasis, αναλαμβάνοντας την ανακαίνιση και τη συντήρηση του συνόλου των εγκαταστάσεών τους και μεμονωμένων χώρων των κτιρίων τους.

Πολυετή επίσης pro-bono συνεργασία χορηγίας, έχει συνάψει ο όμιλος AGT με το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, βοηθώντας αποτελεσματικά το έργο του Ιδρύματος, στη στήριξη και αποκατάσταση παιδιών με αναπηρία. Πιο συγκεκριμένα, η AGT έχει αναλάβει την επίβλεψη και τη συντήρηση των κτιρίων στο σύνολο των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος προσφέροντας οικοδομικές, ηλεκτρικές και υδραυλικές υπηρεσίες που αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των παιδιών κατά διάρκεια της διαμονής τους στο Κέντρο. Επιπλέον, η AGT την τελευταία δεκαετία, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στις ευπαθείς ομάδες που χρήζουν στήριξης, όχι μόνο υλικής αλλά κυρίως ηθικής. Έχοντας αυτό ως προτεραιότητα, η AGT σε συνεργασία με τον κοινωφελή οργανισμό Make A Wish, έχει συνδράμει μέχρι σήμερα στην πραγματοποίηση πάνω από 30 ευχών των παιδιών του ιδρύματος.

Με δεδομένες τις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές και περιβαλλοντολογικές συνθήκες και τη  συνεχόμενη αύξηση των ατόμων που αναζητούν υποστήριξη, τα «Έργα Ζωής» της AGT θα συνεχίσουν να αποτελούν βασική προτεραιότητα της εταιρίας και να χρίζονται πιο επιτακτικά από ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ