ΜΕΤRO ΑΕΒΕ: Με 1.000 δρομείς στο NFL

Με αριθμό συμμετοχών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η εταιρεία ΜΕΤRO ΑΕΒΕ έδωσε εντυπωσιακό «παρών» στο φετινό θεσμό του 3ο NFL (No Finish Line) στο πλαίσιο του δρομικού κινήματος των εργαζομένων της με τίτλο «Χιλιόμετρα Προσφοράς», που υλοποιεί με επιτυχία τα 3 τελευταία χρόνια.

Οι συμμετοχές από την ομάδα δρομέων της εταιρείας που έτρεξαν ή και περπάτησαν ξεπέρασαν τις 1.000, με τους εργαζόμενους και των δύο αλυσίδων (My market και METRO Cash and Carry) και τις οικογένειές τους να στηρίζουν μία από τις κορυφαίες φιλανθρωπικές ενέργειες του είδους στον κόσμο. Παράλληλα, τον παλμό έδωσαν οι παρακάτω χορηγούμενοι αθλητές που ήρθαν για να τρέξουν στηρίζοντας και ενισχύοντας σημαντικά τη δρομική ομάδα της METRO ΑΕΒΕ.

 

  • Μάριος Αναγνώστου (Στίβος – 1500μ, 5000μ, 10000μ)
  • Άρτεμις Αναστασίου (Στίβος – 200μ, 400μ)
  • Αλεξάνδρα Ασημάκη (Υδατοσφαίριση)
  • Ιερόθεος Δρίτσας (Στίβος – 400μ μετ’ εμποδίων)
  • Γιώργος Σπανουδάκης (Κολύμβηση – 100μ & 200μ ύπτιο, 200μ & 400μ μικτής ατομικής)

 

Το NFL είναι αγώνας δρόμου χωρίς γραμμή τερματισμού, αλλά με διαδρομές προσφοράς. Διοργανώνεται κάθε χρόνο σε Παρίσι, Μονακό, Νίκαια, Όσλο και Αθήνα και τα έσοδα προσφέρονται σε φορείς που στηρίζουν το παιδί.

Στην Αθήνα, ο φετινός αγώνας διάρκειας 90 ωρών, φιλοξενήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, από τις 10 έως τις 14 Απριλίου. Τα έσοδα για κάθε χιλιόμετρο διαδρομής προσφέρθηκαν στον Οργανισμό «Μαζί για το Παιδί».

Η ομάδα δρομέων & περιπατητών της METRO ξεπέρασε τα 3.000 χιλιόμετρα που προσφέρθηκαν από το θεσμό σε χρήματα για τον Οργανισμό. «Είναι η 3η χρονιά του δρομικού μας κινήματος για τη METRO και είναι πραγματικά πραγματική εντυπωσιακή και ταυτόχρονα συγκινητική η συμμετοχή των ανθρώπων της εταιρείας που ήρθαν εδώ για να διανύσουν «Χιλιόμετρα  Προσφοράς» στηρίζοντας τα παιδιά που το χρειάζονται. Περισσότεροι από 1100 εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους συμμετείχαν No Finish Line, στέλνοντας  ένα μήνυμα εθελοντισμού και αναδεικνύοντας τη δύναμη της ομάδας για καλό σκοπό. Είμαστε πραγματικά περήφανοι»!» δήλωσε ηΔήμητρα Δασκαλάκη – Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ