Regional Policies for Responsible Development

Η Ημερίδα διοργανώνεται από το Εργαστήριο Επιχειρησιακής Επικοινωνίας (Business Communication Laboratory) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την υποστήριξη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, στο πλαίσιο της παρουσίασης και διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου “Regional Policies for Responsible Development: Evaluation of CSR and Economic Performance in the MED Area (Responsible MED)”. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του Προγράμματος MED (MED Programme).

Στόχος της Ημερίδας είναι η εξέταση της συμβολής της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην ανταγωνιστικότητα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων καθώς και του ρόλου της πολιτείας, των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και των φορέων που εκπροσωπούν τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην προώθηση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει:

–    Ομιλίες από μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, εκπροσώπους του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και άλλων Ελληνικών και διεθνών οργανισμών.
–    Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα την ανάπτυξη εθνικής στρατηγικής για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών.
Θα ακολουθήσει αποστολή του αναλυτικού προγράμματος της Ημερίδας.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι χωρίς χρέωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ