Τράπεζα Τροφίμων: 5.666 σακούλες με τρόφιμα μέσα σε μια μέρα

“Πολλές ευχαριστίες στους 300 εθελοντές μας, οι οποίοι σε βάρδιες από νωρίς το πρωί συγκέντρωναν τρόφιμα! Μας βοήθησαν εθελοντικά 16 φορτηγάκια, ενώ συνέβαλλαν και πολλοί άλλοι στην διάδοση του μηνύματος!”. Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα Τροφίμων, η οποία χάρη στη συνδρομή εταιρειών και πολιτών κατάφερε να συγκεντρώσει 5.666 σακούλες με τρόφιμα μέσα σε μια μέρα. Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:

  • Ευχαριστούμε τις 4 μεγάλες αλυσίδες, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, MY MARKET και ΓΑΛΑΞΙΑΣ, που μας φιλοξένησαν στα καταστήματά τους με πολύ θέρμη και προθυμία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία!
  • Ευχαριστούμε την ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΑΒΕΕ που μας τύπωσε δωρεάν τις αφίσες, κάτι το οποίο έχουν κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν!
  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρίες General Mills και Chep, των οποίων οι εργαζόμενοι άφησαν τις υποχρεώσεις τους για να μας παρέχουν εθελοντική εργασία, ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι μας υποστήριξη και η αλυσίδα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ προσφέροντας κι αυτή, τρόφιμα από τα καταστήματα στα οποία έγινε η δράση.
  • Για άλλη μια φορά μας βοήθησαν οι μαθητές από την Σχολή Ποριώτου, την Σχολή Ζαγοριανάκου και από το 21ο Λύκειο Αθηνών!
  • Ευχαριστούμε επίσης το Star.gr που μετέφερε το μήνυμα για την συλλογή τροφίμων!
  • Ιδιαίτερα για την Αττική, ευχαριστούμε το “Μαζί για το Παιδί” που μας βοηθάει πάρα πολύ με τους εθελοντές του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ