Sarkk ΑΒΕΕ: Δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας

Διατηρώντας σταθερές τις επιλογές στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS και του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, η Sarkk ΑΒΕΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, την Παρασκευή 19 Απριλίου επισκέφθηκε τους φορείς και δώρισε καινούργιο ρουχισμό και υποδήματα Tommy Hilfiger & Tommy Jeans στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτούς.

Η Marketing & Communications Manager της Sarkk ΑΒΕΕ κ. Συλβή Γερογιάννη, συναντήθηκε με την κ. Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριάκειου η οποία την ενημέρωσε για τα νέα του Ιδρύματος αλλά και για την πρόοδο των εργασιών και την πορεία της ανακατασκευής του Κεντρικού Κτιρίου του Χατζηκυριακείου  το οποίο είναι ανενεργό από τον σεισμό του 1999. Το κτίριο έχει χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Πολιτισμού ως «Έργο Τέχνης και Ιστορικό Διατηρητέο Μνημείο» και είναι ένα από τα πέντε ομορφότερα κτίρια της νεότερης ιστορίας της χώρας.

Στη συνέχεια, στα Παιδικά Χωριά SOS, η Συλβή Γερογιάννη μαζί με τη Διευθύντρια Επικοινωνίας & Εύρεσης Πόρων των Παιδικών Χωριών SOS κ. Έλσα Σταθοπούλου, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά με την «Μητέρα-SOS» κ. Γεωργία Βενέτου, για τον καθοριστικό ρόλο της ως «Μητέρα-SOS» στη ζωή των παιδιών που ζουν στα Χωριά, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και τις όμορφες στιγμές που γεμίζουν την καθημερινότητά τους. H κ. Βενέτου εξήγησε γιατί οι Μητέρες SOS πρέπει να διαθέτουν υψηλό κίνητρο προσφοράς και ταυτόχρονα χαρακτηριστικά και ικανότητες για να είναι σε θέση να αναλάβουν τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών που τους έχουν ανατεθεί.

Η Marketing & Communications Manager της Sarkk ABEE κ. Συλβή Γερογιάννη, δήλωσε: «Όλα αυτά τα χρόνια η Sarkk ΑΒΕΕ στηρίζει σταθερά τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Για εμάς, τα παιδιά είναι πηγή ζωής και δύναμης. Με αυτό ως γνώμονα συνεχίζουμε για 7η χρονιά να διαθέτουμε καινούργιο ρουχισμό και αξεσουάρ σε φορείς που επιτελούν σημαντικό έργο προς αυτή την κατεύθυνση. Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και τα Παιδικά Χωριά SOS. Η χαρά μας είναι μεγάλη κάθε φορά που επισκεπτόμαστε τις εγκαταστάσεις τους, που ερχόμαστε σε επαφή με τα παιδιά και που συνδράμαμε με το τρόπο μας στο έργο τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ