ΤΝΤ: Σημαντική διάκριση στο Drive Me Challenge

Τη 2η θέση στην πρώτη της συμμετοχή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Οδήγησης Drive Me Challenge που διοργανώθηκε φέτος στη Γερμανία, κατάφερε να κατακτήσει η ελληνική ομάδα της ΤΝΤ.

Μέσα από το διαγωνισμό αυτό, οι οδηγοί των οχημάτων του στόλου της ΤΝΤ έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για το eco-driving και να μαθαίνουν να οδηγούν με τον πιο περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο. Η ελληνική ομάδα ανταγωνίστηκε με την ομάδα της Ιταλίας, της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Νότιας Αφρικής αλλά και με 14 ακόμη ομάδες από όλες τις γωνιές του κόσμου, από Αυστραλία μέχρι Χονγκ Κονγκ και ΗΠΑ.

Η ομάδα κατάφερε να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα: α) στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας (το ίδιο σκορ με τη νικήτρια ομάδα της Γαλλίας) και β) στην κατανάλωση καυσίμου (5 lt / 100 km) όπου μάλιστα πέτυχε την καλυτερη επίδοση από όλες τις διαγωνιζόμενες χώρες. Σχετικά με το αποτέλεσμα της χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου, ο οδηγός της ΤΝΤ Ελλάδος, κύριος Βασίλης Πανουτσακόπουλος, δήλωσε πως «αυτό δεν είναι κάτι που συνέβη τυχαία αλλά αποτελεί τον καρπό της εκπαίδευσης που προσφέρεται στους οδηγούς της ΤΝΤ από το 2005 μέχρι και σήμερα και που σχετίζεται με τα μαθήματα οικολογικής οδήγησης που παρακολουθούμε με ιδιαίτερη αφοσίωση και ενδιαφέρον».

Ο κύριος Κώστας Αδαμόπουλος, Country Operations Manager της ΤΝΤ, συμπλήρωσε πως «το γεγονός ότι στην πρώτη μας συμμετοχή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό καταφέραμε τη διάκρισή μας στη 2η θέση, αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μας και έναυσμα για ακόμα περισσότερη επιμονή. Η ΤΝΤ Ελλάδος είναι περήφανη για τους οδηγούς της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ