ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στήριξη σε 3.000 οικογένειες

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με αίσθημα Εταιρικής Υπευθυνότητας, για μία ακόμα χρόνια στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας, στρώνοντας το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 3.000 οικογένειες, σε όλη την Ελλάδα, που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας!

Πιο συγκεκριμένα, από τις 12 Νοεμβρίου έως και τις 12 Δεκεμβρίου 2012, με κάθε αγορά ενός προϊόντος ιδιωτικής ετικέτας της εταιρείας (Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη, ΑΒ, ΑΒ για το σπίτι, ΑΒ Bio, AB terra leaf, AB meat fresh, AB Nutrilife και ΑΒ Επιλογή), η ΑΒ προσφέρει 1 λεπτό (0,01€) για τη δημιουργία καλαθιών, που θα περιέχουν τρόφιμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Οι 3.000 οικογένειες στις οποίες θα προσφερθεί το καλάθι με τα προϊόντα της ΑΒ θα αναζητηθούν μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μπορούμε» και της συνεργασίας της με ενορίες και υπηρεσίες Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Η ενέργεια, που αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την έμπρακτη ευαισθησία της εταιρίας και των ανθρώπων της, απέναντι σε ομάδες πληθυσμού που έχουν πραγματικά ανάγκη, αποτελεί μέρος των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΒ, που καθρεφτίζουν τις αρχές και τη φιλοσοφία της για την κοινωνική προσφορά. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν η προσφορά σε ΜΚΟ με κοινωφελείς σκοπούς, η συμμετοχή των εργαζομένων της ΑΒ σε δράσεις εθελοντισμού που ωφελούν τις τοπικές κοινωνίες, η 16ετής υποστήριξη της Ελληνικής Τράπεζας Τροφίμων καθώς και η συμμετοχή σε πρωτοβουλίες άλλων φορέων όπως το πρόγραμμα «Όλοι μαζί Μπορούμε» για την ενίσχυση των συσσιτίων της εκκλησίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ