Mars: Αναδείχθηκε 6η στην Ευρώπη στον θεσμό “Great Place To Work® 2019”

Την 6η θέση ως ‘Best Multinational Workplace’ κατέκτησε η Mars στον θεσμό ‘Great Place To Work® 2019’, κατά την τελετή απονομής των βραβείων στη Στοκχόλμη, την Τετάρτη 5 Ιουνίου.

Πρόκειται για την 4η κατά σειρά χρονιά διάκρισης της Mars στην Ευρώπη αναφορικά με το εργασιακό της περιβάλλον, γεγονός που αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας απέναντι στους εργαζόμενους της, αλλά και της αφοσίωσης, του πάθους και της δημιουργικότητας που οι ίδιοι μεταφέρουν καθημερινά στην εργασία τους. Πεποίθηση της Mars είναι, ότι η απόδοση της εταιρείας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη θετική στάση των εργαζομένων της και για αυτό το λόγο εστιάζει, έμπρακτα και ουσιαστικά, στη διαμόρφωση του καλύτερου δυνατού εργασιακού περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο της τελετής του θεσμού ‘Great Place To Work® 2019’, η Stéphanie Le Béchec, Regional President Mars Food δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για αυτήν την τόσο σημαντική διάκριση που λάβαμε! Είναι μια σημαντική απόδειξη ότι η Mars είναι ένας ευχάριστος και συναρπαστικός χώρος για τους εργαζόμενους, καθώς κύριο μέλημά μας είναι το θετικό αποτύπωμά μας στον κόσμο που ζούμε και εργαζόμαστε».

Η Mars, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση όπου όλοι οι εργαζόμενοι θεωρούνται ως Συνεργάτες και μοιράζονται μια ισχυρή, μοναδική και ουσιαστική εταιρική κουλτούρα εφαρμόζοντας στην πράξη τις αξίες και τις αρχές που διέπουν την εταιρεία – Ποιότητα, Υπευθυνότητα, Αμοιβαιότητα, Αποτελεσματικότητα και Ελευθερία.

Η κα. Γεωργία Καρούντζου, Corporate Affairs Director, Mars Multisales East Med δήλωσε σχετικά: «Για μια ακόμα χρονιά, αυτή η αναγνώριση, που προήλθε από τους ίδιους τους Συνεργάτες μας, αποτελεί μια επιβεβαίωση της δέσμευσής μας να δημιουργούμε συνεχώς ένα εργασιακό περιβάλλον που υποστηρίζει, εμπνέει και ενδυναμώνει τους ανθρώπους μας τόσο στην Ευρώπη, όσο και παγκοσμίως, σε κάθε χώρα όπου έχουμε παρουσία».

Με την αναγνώρισή της ως ένας από τους κορυφαίους εργασιακούς χώρους στην Ευρώπη, η Mars βρίσκεται σταθερά ανάμεσα στις εταιρείες και τους ομίλους που εστιάζουν στη δημιουργία και τη διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος υψηλής εμπιστοσύνης, ακεραιότητας και απόδοσης για τους ανθρώπους της. Στην Mars, οι χώροι εργασίας είναι ανοιχτοί, συνεργατικοί, ευχάριστοι και φυσικά χωρίς διαχωριστικά. Οι εργαζόμενοι μπορούν ακόμη και να φέρουν τα κατοικίδιά τους στο γραφείο και να νιώσουν όλα τα πλεονεκτήματα που συνεπάγεται αυτή η θετική εμπειρία, όπως η μείωση του στρες και η βελτίωση της διάθεσης! Η Mars επίσης αναπτύσσει προγράμματα όπως ευέλικτη εργασία και τηλεργασία με στόχο την ισορροπία επαγγελματικού και προσωπικού χρόνου.

Παράλληλα, μέσα από το πρόγραμμα ‘Sustainable in a Generation Plan’, η Mars έχει δεσμευτεί ότι θα συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετέχουν ενεργά σε αυτό το ταξίδι, υποστηρίζοντας ενέργειες όπως η διασφάλιση της βιωσιμότητας των πόρων για τα προϊόντα της και η δημιουργία αξίας για τις κοινότητες στις οποίες λειτουργούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ