H Picar στηρίζει τη δράση του Make-A-Wish

Το έργο του Make-A-Wish στηρίζει η Picar, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του οργανισμού που εκπληρώνει ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Το ετήσιο δείπνο του Make-A-Wish πραγματοποιήθηκε στο City Link και έφερε πιο κοντά τα superstars παιδιά -μαχητές με όλους μας. Ο κ. Γεώργιος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, υπεύθυνος του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate και της Picar, τόνισε ότι η Picar στήριξε από καρδιάς τη δράση του Make-A-Wish φιλοξενώντας την εκδήλωση.

Επίσης ο κ. Κορμάς δήλωσε ότι το να στηρίζουμε τέτοιες λαμπρές πρωτοβουλίες και να αγκαλιάζουμε τέτοιες εκδηλώσεις είναι μέρος της φιλοσοφίας μας. Στο παρελθόν, έχουμε φιλοξενήσει και άλλες εξαιρετικές πρωτοβουλίες όπως εκδηλώσεις για την ΕΛΕΠΑΠ, τα Παιδικά Χωριά SOS καθώς και το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι φιλοξενώντας το Make-A-Wish, το City Link εφαρμόζει αυτή μας τη φιλοσοφία στην πράξη και νιώθει πολύ υπερήφανος που συμβάλλαμε ως Picar στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Για εμάς, είπε, αυτός είναι ο σκοπός μας!

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κορμά: «Για εμάς, αυτός είναι ο σκοπός μας, να προσφέρουμε ένα meeting point που δίνει χώρο στο συναίσθημα και κάνει τους ανθρώπους να συναντιούνται, να συνυπάρχουν, να συνδέονται και να ανοίγουν τις καρδιές τους ο ένας στον άλλον. Και αυτό ακριβώς είναι κάτι ακόμα που αισθανόμαστε να μας συνδέει και με το Make-A-Wish. Η επιδίωξη να κάνουμε τις αρχές και τις σκέψεις μας, πράξεις».

Η εκδήλωση του Make-A-Wish είχε ως στόχο τη στήριξη της πρωτοβουλίας «Wish upon a… Superstar!», μέσω της οποίας ο οργανισμός επιδιώκει την Υιοθεσία Ευχών ώστε φέτος να ξεπεράσουν τις 250 οι ευχές που θα εκπληρωθούν. Μέχρι στιγμής, για το 2019, έχουν εκπληρωθεί 53 ευχές παιδιών, ενώ 134 παιδιά βρίσκονται στη διαδικασία αναμονής και περιμένουν να ζήσουν το όνειρό τους! Πλαισιώθηκε από πλήθος κόσμου που είχε την χαρά και την διάθεση να συνεισφέρει στον υπέροχο αυτό σκοπό . Το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης ανέλαβε live η Έλενα Παπαρίζου, ενώ μία παρέλαση αστέρων έφερε πιο κοντά σε αυτά τα ιδιαίτερα παιδιά και τους… stars τους δίνοντας χαρά και κέφι και αισιοδοξία σε όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ