Στο Καστελλόριζο οι ‘LG Αθλητές του Αύριο’ σε συνεργασία με το Giannakis Academy

Η LG Electronics (LG) στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’, ανακοίνωσε την χορηγία της στο Giannakis Academy basketball camp με στόχο να αναδείξει και να στηρίξει τη νέα γενιά αθλητών. Με πρώτο σταθμό την απομακρυσμένη περιοχή του Καστελλόριζου, η LG προσέφερε στο σχολείο της περιοχής αθλητικό εξοπλισμό που συμπεριλάμβανε ένα τραπέζι ping pong, ρακέτες, μπαλάκια και μπάλες βόλεϊ.

Όλοι οι μαθητές του Καστελλόριζου συμμετείχαν σε ένα τριήμερο camp κατά τη διάρκεια του οποίου πήραν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια, αγώνες 3×3 και 5×5 και τελετή απονομής αναμνηστικών μεταλλίων. Επιπλέον, στο πλαίσιο των δράσεων της LG τα παιδιά είχαν την ευκαιρία μαζί με τον graffiti artist Same84 να αφήσουν το καλλιτεχνικό τους αποτύπωμα στο ‘Life is Good’ graffiti που δημιούργησε στο σχολείο υπενθυμίζοντάς τους ότι δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουν να ακολουθούν το όνειρό τους.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης κατάφερε σε μόνο 3 ημέρες να μεταλαμπαδεύσει στα παιδιά την αξία της ομάδας, της προσπάθειας, της πειθαρχίας μαζί με τη χαρά που μπορεί να φέρει ένας αγώνας μπάσκετ. Κάθε απόγευμα οι μαθητές μαζεύονταν στο γήπεδο του σχολείου με την «μπασκετική» τους εμφάνιση με όρεξη και ενθουσιασμό να αποκτήσουν πιο σφαιρική γνώση γύρω από το άθλημα. Το εύθυμο κλίμα ήταν διάχυτο και τις 3 ημέρες του camp καθώς το μπάσκετ και η Giannakis Academy αποτέλεσαν την κεντρική γραμμή δραστηριοτήτων όλου του νησιού.

Το πρόγραμμα του Giannakis Academy σε συνεργασία πάντα με την LG θα συνεχιστεί στην Αθήνα από τις 18 μέχρι τις 22 Ιουνίου, στην Κρήτη από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 6 Ιουλίου, επιστρέφοντας στην Αθήνα από τις 8 μέχρι τις 13 Ιουλίου και τέλος κλείνοντας την αθλητική περίοδο στην Χαλκιδική από τις 4 μέχρι τις 10 Αυγούστου.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Senior Marketing Manager της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Για 3η συνεχόμενη χρονιά το δικό μας μήνυμα «Είναι ωραίο να συμμετέχεις» και το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’ μοιράζονται το ίδιο όραμα με το Giannakis Academy. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε, τη νέα γενιά αθλητών, ενθαρρύνοντάς τους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους από όπου και αν βρίσκονται!»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η LG υποστηρίζει τις δράσεις μας για 3η χρονιά. Με τη δύναμη της συνεργασίας καταφέρνουμε να υλοποιήσουμε καινοτόμες μεθοδολογίες εκπαίδευσης για τη νέα γενιά αθλητών που προπονούμε, να συμβάλουμε σημαντικά στην εξέλιξή τους και να τα εμπνεύσουμε για ένα υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ