Ανταποδοτική Ανακύκλωση: Με πρεσβευτή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πετυχαίνει δύο παγκόσμια ρεκόρ Guinness

Η Aνταποδοτική Ανακύκλωση συγχαίρει τον πρεσβευτή της Γιάννη Αντετοκούνμπο που ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ για τη σεζόν 2018-2019.
Ο Γιάννης ανήκει στην οικογένεια της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης σαν “Recycling Ambassador”, παρακινώντας τους πολίτες και κυρίως τους νέους ανθρώπους να ανακυκλώνουν τις συσκευασίες τους στα Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και στα Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα.
Επιπλέον, στο πλαίσιο των δράσεων της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, τον περασμένο μήνα, πραγματοποιήθηκε από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, συμπαραστατούμενο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο και με την παρουσία του Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» και Πολιτικού Διοικητή του Αγίου Όρους Κωστή Δήμτσα, η Τελετή Έναρξης Λειτουργίας του Πολυχώρου Ανακύκλωσης του “Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων”.
Το πάρκο δημιουργήθηκε από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτική Ανακύκλωση σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο ίδιο “Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων” πραγματοποιήθηκαν μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μήνα, δύο Παγκόσμια Ρεκόρ Guinness στην ανακύκλωση συσκευασιών, αποτελώντας το πρώτα αντίστοιχα ρεκόρ Guinness στην Ευρώπη.
Το πρώτο ρεκόρ αφορούσε στη συλλογή και ανακύκλωση γυάλινων συσκευασιών (συλλέχθηκαν 134.972 κιλά γυάλινων συσκευασιών) και το δεύτερο αφορούσε στη συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών συσκευασιών (συλλέχθηκαν 54.275 κιλά πλαστικών συσκευασιών).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here