Η μάρκα DUO στηρίζει το έργο του Κέντρου Ζωής

H μάρκα DUO στηρίζει το Πρόγραμμα «Πρόληψη της λοίμωξης HIV σε μαθητές Β’-Γ’ Λυκείου», της μη κυβερνητικής, μη κερδοσκοπικής οργάνωσης του Κέντρου Ζωής.

Από τις 25 Ιουλίου έως και τις 7 Αυγούστου 2019, αγοράζοντας τα αγαπημένα προϊόντα DUO, με έκπτωση -15% από τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, οι καταναλωτές συμβάλλουν στην ενίσχυση του Προγράμματος του Κέντρου Ζωής.

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων και η εκπαίδευση τους, για τη σημασία της χρήσης του προφυλακτικού, καθώς και η κινητοποίησή τους, προς αυτή τη στάση, είναι ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας. Σύμμαχός σε αυτή την προσπάθεια, τα τελευταία 5 χρόνια είναι το Κέντρο Ζωής, η μη κερδοσκοπική οργάνωση, για την υποστήριξη των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS.

Από την αρχή της λειτουργίας του, βασικός στόχος της Οργάνωσης, είναι η εκπαίδευση των πολιτών, σχετικά με το AIDS και η στήριξη των οροθετικών πολιτών, προκειμένου να μην ζουν σε ένα περιβάλλον απομόνωσης, φόβου κι εγκατάλειψης. Το Κέντρο Ζωής στηρίζοντας τους ανθρώπους που ζουν με HIV/ AIDS, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό στο απόρρητο κάθε προσωπικής πληροφορίας, και χωρίς καμία διάκριση ως προς το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την εθνικότητά.

Το DUO ως αρωγός στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων με απλές πράξεις, μεγάλης αξίας στηρίζει το έργο του Κέντρου Ζωής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ