Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον

Στις 3 Δεκεμβρίου 2012, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος – ΠΑΣΕΠΠΕ (www.paseppe.gr), απονέμει, για τέταρτη φορά, τα «Ελληνικά Βραβεία Επιχειρήσεων για το Περιβάλλον» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Σε ειδική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 19.00 μ.μ, θα βραβευθούν δώδεκα ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν κατά την περίοδο 2011-2012 για τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις, διεκδικώντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να διακριθούν ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες της Ευρώπης. Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και την υποστήριξη της Ε.Ρ.Τ.

Δώδεκα επιχειρήσεις διακρίθηκαν σε τέσσερεις κατηγορίες, αξιολογήθηκαν από ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης, βάσει των κριτηρίων που έχουν θεσμοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

Οι  κατηγορίες στις οποίες διαγωνίστηκαν οι υποψήφιες επιχειρήσεις είναι:
•    Α. Βραβείο Οργάνωσης και Διοίκησης (Management award for sustainable development)
•    Β. Βραβείο Προϊόντος (Product Award for sustainable development)
•    Γ. Βραβείο Διεργασίας (Process award for sustainable development)
•    Δ. Βραβείο Διεθνούς Επιχειρηματικής Συνεργασίας (International Business Cooperation award for sustainable development)

Οι εταιρίες που προκρίθηκαν για τις περιβαλλοντικές τους δράσεις και θα βραβευθούν είναι οι εξής:
Στην πρώτη κατηγορία: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΗ, BSH ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, VITEX
Στη δεύτερη κατηγορία: FRIGOGLASS, NANOPHOS, ROLCO-VIANIL, VITEX
Στην τρίτη κατηγορία: ΑΡΓΩ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, AMALIA HOTELS
Στην τέταρτη κατηγορία: J&P AVAX

Η τελική κατάταξη των εταιριών για την χορήγηση Βραβείου θα ανακοινωθεί επίσημα τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 κατά την διάρκεια της τελετής Βράβευσης.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα adbusiness, advertising.gr, Business Today, CSR Review και το CSRnews.gr της DIRECTION Εκδοτικός Οργανισμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ