ALLIOTT GROUP: GIVE SOMETHING BACK

    Με το σύνθημα «Give Something Back – Δώστε κάτι πίσω στην κοινωνία» το Alliott Group συνέβαλλε μέσω των στελεχών της, προσφέροντας στους λιγότερο έχοντες κατά τη διάρκεια του ετήσιου παγκόσμιου συνεδρίου στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ. Οι σύνεδροι από όλο τον κόσμο είχαν την δυνατότητα να προσφέρουν στην πράξη, βοηθώντας άτομα που έχουν ανάγκη και αστέγους της περιοχής.

    Σε συνεργασία με τον τοπικό Ροταριανό όμιλο, περισσότερα από 90 μέλη του Alliott Group είχαν την δυνατότητα να εργαστούν για μία ημέρα σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και να προσφέρουν σε όσους έχουν ανάγκη.

    Πιο συγκεκριμένα στο ίδρυμα Jackie Robinson YMCA, τα μέλη του Alliott Group βοήθησαν δημιουργώντας περισσότερες από 300 σακούλες με δώρα και γλυκά για τα παιδιά για την εορτή της Αποκριάς (Halloween) και περισσότερα από 800 kit με είδη υγιεινής. Επίσης, στο Εθελοντικό Κέντρο Αρωγής Εργατών τα μέλη του Alliott Group βοήθησαν στην δημιουργία κουτιών με φαγητό και συνέβαλαν στην διανομή σε 50 οικογένειες. Τέλος, το Alliott Group παρείχε τα υλικά υγιεινής, τον ιατρικό εξοπλισμό και τις προμήθειες για το εξεταστήριο του Κέντρου Εργατών.

    Ο κ. Γιάννης Κλεώπας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Alliott Group και υπεύθυνος υλοποίησης της ενέργειας Give Something Back, τόνισε: “Η προσπάθεια του Alliott Group να συμβάλει στις τοπικές κοινωνίες, στο πλαίσιο του εκάστοτε ετήσιου συνεδρίου μας, υλοποιείται για δεύτερη χρονιά, μετά την πρωτοβουλία που ξεκίνησε πέρυσι κατά τη διάρκεια του συνεδρίου που έγινε στη Βαρκελώνη. Έχουμε δεσμευτεί σε αυτήν την πρωτοβουλία και θέλουμε να την αναπτύξουμε περαιτέρω, εμπλέκοντας τους συνέδρους για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή. Στα μελλοντικά σχέδια μας υπάρχουν και άλλες δράσης κοινωνικής συνεισφοράς, όπως η μείωση ενεργειακού αποτυπώματος στα ταξίδια των στελεχών μας».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ