Το Escape Room της Lidl Ελλάς δεν κρύβει παγίδες, μόνο τον δρόμο για την επιτυχία!

H Lidl Ελλάς έρχεται να επιβεβαιώσει επάξια τον τίτλο του εργοδότη επιλογής στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά αλλά και του κορυφαίου εργοδότη στην Ελλάδα και την Ευρώπη για 3η συνεχόμενη χρονιά με τη δημιουργία του Τhe Lidl Skills Trap, ενός πρωτότυπου escape room που προσομοιώνει το περιβάλλον εργασίας της εταιρίας.

To Τhe Lidl Skills Trap θα εισάγει τους συμμετέχοντες σε έναν συναρπαστικό κόσμο γρίφων και αινιγμάτων, όπου θα αξιολογείται μεταξύ άλλων η ικανότητα λήψης αποφάσεων. Οι παίκτες θα έχουν 20 λεπτά στη διάθεσή τους για να ανταπεξέλθουν σε μία σειρά από προκλήσεις και να λύσουν τους γρίφους αξιοποιώντας με κάθε τρόπο τις δεξιότητές τους.

Το βιωματικό διαδραστικό παιχνίδι απόδρασης της Lidl Ελλάς θα ταξιδέψει στις 21-22 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, στις 28-29 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα και στις 5-6 και 12-13 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Όσοι περάσουν τη δοκιμασία θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα συναρπαστικό career workshop όπου ένας κορυφαίος σύμβουλος καριέρας θα τους δώσει τα εφόδια που θα απογειώσουν την επαγγελματική τους καριέρα.

Μάθετε περισσότερα για τον κόσμο του The Lidl Skills Trap, δείτε τη διαθεσιμότητα σε ημερομηνίες, ώρες και τοποθεσίες και δηλώστε συμμετοχή στο lidlskillstrap.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ