Η Κωτσόβολος γεμίζει για 7η συνεχόμενη χρονιά μία «Κιβωτό» με σχολικά είδη

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία και οι εθελοντές της Κωτσόβολος κατάφεραν να συγκεντρώσουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Εθελοντές από όλη την Ελλάδα συνέλεξαν τα απαραίτητα είδη για την εκκίνηση της νέας σχολικής χρονιάς. Η παράδοση των σχολικών ειδών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου με παρουσία εθελοντών της εταιρείας.

Η Κωτσόβολος υλοποιεί κάθε χρόνο πάνω από 70 δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, έχοντας στο πλευρό της τους συνολικά 1.400 εθελοντές από το ανθρώπινο δυναμικό της.

Η δράση που ολοκληρώνει αποτελεσματικά το κοινωνικό έργο της εταιρείας είναι το Δεύτερο Σπίτι, μέσα από το οποίο η Κωτσόβολος παροτρύνει τον κόσμο που έχει μία ή παραπάνω λειτουργικές, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές τις οποίες δε χρειάζεται να τις προσφέρει σε ένα σπίτι που τις έχει ανάγκη. Η εταιρεία, αναλαμβάνει να παραλάβει τη συσκευή, να την επισκευάσει, να την απολυμάνει και να την παραδώσει στη νέα της οικογένεια, που είναι οικογένειες οι οποίες στηρίζονται από τις δομές κοινωνικής στήριξης των Δήμων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Κομοτηνή, Ιωαννίνων.

Η Κωτσόβολος με το κοινωνικό της έργο επιστρέφει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που έχει λάβει σχεδόν 70 χρόνια από τους πελάτες της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ