Γρηγόρης: Το 2018 προσέφερε δωρεάν 52.600 μερίδες φαγητού και 450.000 μικρογεύματα

Ο όμιλος Γρηγόρης υλοποιεί μια σειρά πρωτοβουλιών που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Συγκεκριμένα, εδώ και χρόνια στηρίζει ενεργά τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Μπορούμε», υποστηρίζοντας συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε επισιτιστική ανασφάλεια και συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην καταπολέμηση της πείνας.

Το 2018 η Γρηγόρης διέθεσε 52.611 μερίδες φαγητού στο “Μπορούμε” και συνολικά περισσότερα από 450.000 μικρογεύματα σε τοπικούς φορείς, για την κάλυψη των αναγκών σίτισης συνανθρώπων μας.

Παράλληλα, ανέλαβε πρωτοβουλίες που αφορούν στο περιβάλλον, εισάγοντας και προωθώντας, μέσω των καταστημάτων της, προϊόντα όπως θερμός για την αποφυγή χρήσης του πλαστικού ποτηριού, επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες, κλπ. Επίσης ξεκίνησε μία πρωτοποριακή συνεργασία με τη Cyclefi επιβραβεύοντας ουσιαστικά τους καταναλωτές που επιλέγουν να αγοράσουν τη σακούλα Cyclefi by Sanitas, η οποία είναι ουσιαστικά η πρώτη σακούλα απορριμμάτων για ανακύκλωση.

Η εταιρεία επίσης στήριξε το Ειδικό Κέντρο Κράτησης Νέων στην Αυλώνα, σε όλη τη διάρκεια του 2018, προσφέροντας σε καθημερινή βάση γεύματα που καλύπτουν το πρωινό σε 90 ανήλικους κρατούμενους, δίνοντας συνολικά περισσότερα από 20.000 γεύματα. Επίσης, η Γρηγόρης και η ομάδα της διοργάνωσαν σεμινάριο Baristi, ύστερα από αίτημα του ΕΚΚΝ για κρατούμενους ηλικίας 20 με 30 χρονών, δίνοντάς τους εφόδια για την επανένταξή τους στην κοινωνία.

Τέλος, η εταιρεία συνέβαλε στο έργο της «Κιβωτού του Κόσμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ