INTERAMERICAN: Δωρεά απινιδωτή στην Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Καλύμνου

Στο πλαίσιο του ενδιαφέροντός της για την πρόληψη στον τομέα της υγείας και για τις τοπικές κοινωνίες, όπου οι ανάγκες είναι πιο επιτακτικές, η INTERAMERICAN ανέλαβε την πρωτοβουλία δωρεάς ενός απινιδωτή στην Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Καλύμνου.

Τον απινιδωτή παρέδωσε η τοπική συνεργάτις της εταιρείας, Ιωάννα Βούλγαρη, με την ευκαιρία του 13ου Αναρριχητικού Φεστιβάλ Καλύμνου που υποστήριξε η Ομάδα Διάσωσης και η INTERAMERICAN και της τελετής λήξης των εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκε στις 6 Οκτωβρίου. Κατά την παράδοση, η Ιωάννα Βούλγαρη δήλωσε «είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε στην Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης του νησιού για το έργο που προσφέρει, με την ευχή να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί».

H επείγουσα καρδιακή φροντίδα σήμερα έχει βελτιωθεί, αυξάνοντας  τις πιθανότητες επιβίωσης από καρδιακή ανακοπή η οποία παραμένει, ωστόσο, παγκοσμίως βασική αιτία αιφνίδιου θανάτου. Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή επέρχεται, συνήθως, από διαταραχή του καρδιακού ρυθμού (κοιλιακή μαρμαρυγή), που πρέπει να αναταχθεί έγκαιρα, ώστε να αποκατασταθεί φυσιολογικός καρδιακός ρυθμός.

Ο ημι-αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής SAM 350P που προσέφερε η INTERAMERICAN, αναλύει τον ρυθμό της καρδιάς και παρέχει ταχεία χορήγηση απινιδωτικού σοκ σε θύματα αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής που χαρακτηρίζονται από λιποθυμία, ανεπάρκεια αναπνοής, μη κυκλοφορία αίματος.

Επισημαίνεται ότι η Ιωάννα Βούλγαρη τιμήθηκε με έπαινο από τη διεύθυνση πωλήσεων της εταιρείας για τις επιδόσεις της στον τομέα ασφάλισης της υγείας και ειδικότερα για την ανάπτυξη των πωλήσεων τοπικά του νέου, πρωτοποριακού συστήματος υγείας «bewell». Με το «bewell» παρέχονται απεριόριστες δυνατότητες σύνθεσης καλύψεων για κάθε ηλικία, με απόλυτα εξατομικευμένη προσέγγιση, κατά την οποία εκτιμάται η ατομική και οικογενειακή ασφαλιστική ανάγκη και οικονομική δυνατότητα.

Η INTERAMERICAN, με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα ζητήματα υγείας και εστίαση στην πρόληψη -σε συνδυασμό και με την κύρια ασφαλιστική δραστηριότητά της στον τομέα της υγείας- έχει υιοθετήσει, μεταξύ των επιλογών της από τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, και τον Στόχο 3 για «Καλή Υγεία και Ευημερία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ