Skills Camps του Women On Top με την υποστήριξη του Dixan

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Skills Camps του Women On Top σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη με την υποστήριξη του Dixan! Το Dixan με πίστη στο κεντρικό επικοινωνιακό μήνυμά του «Δες τη Ζωή Καθαρά», απέδειξε έμπρακτα, ότι είναι ο σύμμαχος σου στην προσπάθεια για την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητάς σου! Σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό WomenonTop, που δραστηριοποιείται για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην εργασία, έδωσε τη δυνατότητα σε 115 γυναίκες να ενισχύσουν πολύτιμες δεξιότητες που χρειάζονται για την εργασιακή τους ανάπτυξη, μέσα από τα SkillsCamps που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, αλλά «ταξίδεψαν» για πρώτη φορά και στη Θεσσαλονίκη.

Με την ουσιαστική στήριξη του Dixan, γυναίκες που βρίσκονται στο ξεκίνημα της καριέρας τους ή αντιμετωπίζουν προκλήσεις στην επαγγελματική τους ανάπτυξη, όπως η ανεργία, η αλλαγή κατεύθυνσης και η συμφιλίωση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, είχαν την ευκαιρία μέσω των επιμορφωτικών εργαστηρίων του Women on Top να βρουν το δρόμο για να έρθουν πιο κοντά στα όνειρά τους.

Τα Skills Camps είναι μια σειρά από εργαστήρια επαγγελματικής και προσωπικής ενδυνάμωσης, που σε βοηθούν να φέρεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά και να διαχειριστείς τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου (και όχι μόνο): να ανακαλύψεις το πάθος σου και το τι πραγματικά θέλεις να κάνεις, να νιώσεις πιο δημιουργική από ποτέ. Και φυσικά να Δεις τη Ζωή Καθαρά, γιατί τα θέλω σου δεν μπορούν να περιμένουν!

Κατά τη διάρκεια των Skills Camps, οι 115 συμμετέχουσες επιμορφώθηκαν και εκπαιδεύτηκαν σε 15 διαφορετικές θεματικές όπως:

  • η αναζήτηση χρηματοδότησης για την επιχειρηματική τους ιδέα
  • η αποτελεσματική δικτύωση και η προσωπική προώθηση στη δουλειά και στο γραφείο
  • η ομιλία μπροστά σε κοινό
  • η επαγγελματική δικτύωση
  • ο επαγγελματικός προσανατολισμός
  • η διαχείριση του άγχους
  • η αποτελεσματική διαπραγμάτευση
  • η αντιμετώπιση του εσωτερικού σαμποτέρ και
  • η ανάπτυξη των δεξιοτήτων ηγεσίας

­­­­­­­­­­­

Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία στις συμμετέχουσες να δικτυωθούν με άλλες δυναμικές και δραστήριες γυναίκες, ενώ τα παιδιά όσων από αυτές ήταν μητέρες απασχολούνταν δημιουργικά.

«Εμείς στη Henkel Hellas νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι που με οδηγό το Dixan, μπορούμε και στηρίζουμε έμπρακτα τη σύγχρονη γυναίκα, η οποία καλείται να συνδυάσει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους σήμερα. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όλες τις γυναίκες να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, να ορίσουν τις κατάλληλες προτεραιότητες και να βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητά τους. Εκ μέρους της Henkel Hellas, ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλες τις κυρίες που συμμετείχαν και ελπίζουμε να αξιοποιήσουν τις γνώσεις που έλαβαν και να κάνουν πράξη τα επαγγελματικά τους όνειρα!»

«Είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας έδωσε φέτος το Dixan να προσφέρουμε το δώρο της ενδυνάμωσης, της ανάπτυξης των δεξιοτήτων και της δικτύωσης σε έναν ακόμα μεγαλύτερο αριθμό γυναικών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να υποστηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες από όλη τη χώρα, για να διεκδικήσουν τα όνειρα, τη δημιουργικότητα και την ισότιμη συμμετοχή τους στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας», δήλωσε η Στέλλα Κάσδαγλη, Συνιδρύτρια του Women On Top.

Για να δείτε και ακούσετε τις εντυπώσεις των γυναικών που έλαβαν μέρος στο WoT Summer Camp 2019 στην Αθήνα, πατήστε εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ