Οι “LG Αθλητές του Αύριο” επιστρέφουν στην Eurohoops Academy

Για άλλη μία αθλητική σεζόν ξεκινήσαν οι προπονήσεις της ομάδας “LG Αθλητές του Αύριο” στις εγκαταστάσεις της Eurohoops Academy στην Αθήνα. Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της LG Electronics (LG) “LG Αθλητές του Αύριο” στην Eurohoops Academy τρέχει για δεύτερη χρονιά δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερα παιδιά να προπονούνται στην κορυφαία ακαδημία μπάσκετ των θρύλων του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης προπόνησης της ομάδας, εκπρόσωποι της LG μαζί με τους διευθυντές της ακαδημίας, καλωσόρισαν τα παιδιά, τους έδωσαν θερμά συγχαρητήρια γι’ αυτή την πρώτη τους νίκη στο πρόγραμμα των δοκιμαστικών (try-outs) και τους μοίρασαν τις εμφανίσεις της ομάδας. Τα παιδιά άκουσαν με ενδιαφέρον τους διευθυντές που τους ενθάρρυναν να συνεχίσουν να προσπαθούν για να πετύχουν τους στόχους τους.

Η ομάδα αποτελείται από παιδιά που συμμετείχαν στον online διαγωνισμό “LG Skills & Drills” και κέρδισαν μία πρόσκληση στα try-outs της Eurohoops Academy. Οι 20 νεαροί ταλαντούχοι αθλητές ξεχώρισαν για τις ικανότητές τους και κέρδισαν επάξια τη θέση τους στην ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” που θα προπονείται για τη σεζόν 2019-20 από το έμπειρο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Senior Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με νέα παιδιά που ξεχώρισαν στα φετινά δοκιμαστικά try-outs. Η περσινή πρώτη χρονιά του προγράμματος στην Eurohoops Academy ήταν άκρως επιτυχημένη. Πέρα από τις προπονήσεις, τα παιδιά της ομάδας είχαν την ευκαιρία να παίξουν με άλλες ομάδες, να πάνε σε αθλητικές εκθέσεις, να μάθουν για τον σχολικό εκφοβισμό, να γνωρίσουν από κοντά παίκτες όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, αλλά και να αναπτύξουν νέες φιλίες. Στόχος μας είναι, μαζί με την Eurohoops Academy να καλλιεργήσουμε ένα ευρύ ομαδικό πνεύμα και να τους μεταφέρουμε τις αξίες του αθλητισμού».

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, εκ των Διευθυντών της Eurohoops Academy, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε με χαρά τη νέα ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” στην Eurohoops Academy. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι παίκτες αλλά κυρίως καλύτεροι συμπαίκτες. Ευχαριστούμε πολύ την LG για τη συνεργασία για δεύτερη χρονιά και την ευκαιρία που δίνει στους 20 νέους ταλαντούχους αθλητές να προπονηθούν μαζί με τους προπονητές της ακαδημίας μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ