Μόδα και ΣΤΟΡΓΗ και φέτος μαζί στο Porto Palace Hotel Thessaloniki

Αρωγός στις δράσεις του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» στάθηκε και φέτος το Porto Palace Hotel Thessaloniki, φιλοξενώντας εκδήλωση επίδειξης μόδας του γνωστού σχεδιαστικού διδύμου MIRO τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, που κατάφερε να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου από το χώρο της μόδας και των επιχειρήσεων της πόλης και όχι μόνο.

Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace Hotel Thessaloniki, οι δημιουργοί Δημήτρης Μαστρόκαλος και Γιάννης Ράπτης παρουσίασαν την Couture Collection Autumn 2019 / Winter 2020, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους με τις ιδιαίτερες γραμμές, αλλά και τα εντυπωσιακά χρώματα των δημιουργιών τους, που μαγνήτισαν τους φωτογραφικούς φακούς.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης έφερε την υπογραφή εγγύησης του κυρίου Γιώργου Ντάβλα, ενώ διάσημοι φίλοι της ΣΤΟΡΓΗΣ και των ΜIRO ήρθαν στην πόλη αποκλειστικά για να στηρίξουν τη βραδιά. Μετά την επίδειξη, η Πρόεδρος της ΣΤΟΡΓΗΣ κα Τίμη Μπακατσέλου συνεχάρη τους ΜIRO για το εντυπωσιακό show και τους απένειμε από μια τιμητική πλακέτα ως ανάμνηση της βραδιάς.

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» έχει συμπληρώσει φέτος 28 χρόνια ενεργής παρουσίας και βοήθειας στα παιδιά τα οποία νοσούν από νεοπλασματικές ασθένειες και στις οικογένειές τους. Κατασκεύασε και εξόπλισε ξενοδοχειακά και επιστημονικά το «Αιματολογικό Κέντρο ΣΤΟΡΓΗ», ένα τριώροφο κτήριο 4.000 τ.μ. το οποίο δώρισε στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και προχώρησε στο δεύτερο μεγάλο έργο της, τη δημιουργία και λειτουργία του «Ξενώνα της ΣΤΟΡΓΗΣ» για τα άρρωστα παιδιά και τους συνοδούς τους όταν έρχονται για θεραπεία από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα πλήρως εξοπλισμένο κτήριο 2.000 τ.μ. το οποίο δίνει τη δυνατότητα στις φιλοξενούμενες οικογένειες να καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ