Τα στελέχη της KPMG μαγείρεψαν 212 γεύματα για καλό σκοπό

Για τέταρτη συνεχή χρονιά και με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας, η KPMG διοργάνωσε δράση με τίτλο «Cook for Good» στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

 

Ομάδα εθελοντών της KPMG μαγείρεψε ακολουθώντας τις οδηγίες της ομάδας του γνωστού master chef Δημήτρη Σκαρμούτσου και του sous chef Κωνσταντίνου Μπούρνια από το Δειπνοσοφιστήριο. Οι chefs μοιράστηκαν μυστικά μαγειρικής με τους εθελοντές της KPMG και έφτιαξαν 212 μερίδες φαγητού, αριθμό ρεκόρ για τη διοργάνωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Miele Experience Center στο Νέο Ψυχικό χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες οικιακές συσκευές “Generation 7000” για καλό σκοπό.

 

Η δράση «Cook for Good» πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά με τη συνεργασία της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε» και φέτος οι μερίδες φαγητού διανεμήθηκαν στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Χαλανδρίου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ προσέφερε τα σπαγγέτι για την παρασκευή των γευμάτων.

 

Στο πλαίσιο της δράσης η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO της KPMG δήλωσε «Η εταιρεία μας έχει βαθιά στο DNA της την προσφορά και συνδράμουμε με πολλούς τρόπους στις κοινότητες που λειτουργούμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας. Η δράση ‘’Cook for Good’’ πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Φτώχειας και είμαι εξαιρετικά χαρούμενη για την ανταπόκριση που έχει, αλλά κυρίως υπερήφανη για την εθελοντική συμμετοχή των εργαζόμενων της KPMG. Ακόμη είναι σημαντικό που αγκαλιάζουν εταιρείες και σημαίνοντα πρόσωπα την προσπάθεια μας και ευελπιστώ να δίνουμε το καλό παράδειγμα στην κοινωνία και το επιχειρείν.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here