MSPS Corporate Affairs: Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

    Το τμήμα Corporate Affairs της εταιρείας ολοκληρωμένων υπηρεσιών Επικοινωνίας, Marketing και Πωλήσεων MSPS σχεδίασε και υλοποίησε την φωταγώγηση του Ζαππείου Μεγάρου στις 13, 14 & 15 Νοεμβρίου με το διεθνές μπλε χρώμα του Διαβήτη ενόψει της Παγκόσμια Ημέρας Διαβήτη για την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία και τον Σύλλογο Φίλων του Ζαππείου. Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis Hellas.

    Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου όπως επίσης και επίσημη τελετή φωταγώγησης παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, φορέων υγείας όπως επίσης και ευαισθητοποιημένων πολιτών.

    Tη φωταγώγηση πραγματοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.

    ΗΠΑ, Γαλλία, Αυστραλία, Αργεντινή, Βολιβία, Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Ινδία, Τσεχία, Δανία, Ιαπωνία, Ολλανδία, Περού, Ισπανία, Μεξικό, καθώς και μία πληθώρα άλλων χωρών συμμετείχαν και φέτος στην πρωτοβουλία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διαβήτη. Ιστορικά κτήρια και μνημεία φωτίστηκαν με το μπλε χρώμα της αφύπνισης, στέλνοντας ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ