Η ΜΕΓΑ στην υπηρεσία των νέων

H 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες προιόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη, στο πλαίσιο του 9ου Πανοράματος Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας, συμμετείχε για 2η  συνεχή χρονιά στο θεσμό των Βusiness Days. Ο θεσμός υλοποιείται σε ετήσια βάση από τον Καθηγητή Ιορδάνη Λαδόπουλο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, η εταιρεία, υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της φοιτητές και  αποφοίτους διαφόρων πανεπιστημίων (Πολυτεχνείο, Οικονομικές Σχολές, Σχολές Θετικών Επιστημών κτλ), διοργανώνοντας μια ιδιαίτερη ολοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη, με τίτλο «ΜΕΓΑ Business Day: ΜΕΓΑλα όνειρα, ΜΕΓΑλες επιτυχίες».

Για ακόμη μια χρονιά η εταιρεία, αποδεικνύοντας τη στήριξη της στους νέους ανθρώπους και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, παρουσίασε αναλυτικά στους φοιτητές όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ΜΕΓΑ Business Day, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του εργοστασίου της ΜΕΓΑ και να γνωρίσουν από κοντά τα στάδια παραγωγής των προϊόντων της από την πρώτη ύλη έως και τη τελική διανομή τους. Επιπλέον, διοικητικά στελέχη από διαφορετικά τμήματα της εταιρείας μίλησαν στους νέους για την ιστορία, την φιλοσοφία, και τους τρόπους λειτουργίας της ΜΕΓΑ, ενώ παράλληλα η Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων έδωσε χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για τα πρώτα βήματα της επαγγελματικής τους ζωής σε ένα εταιρικό περιβάλλον.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος, η ημέρα ολοκληρώθηκε με έναν ξεχωριστό τρόπο. Μια εμπνευσμένη και αμιγώς διαδραστική ομιλία από τον peak performance coach, Κωνσταντίνο Καρυπίδη, ο οποίος μέσα από την εξιστόρηση της προσωπικής του πορείας μίλησε για την ομαλή μετάβαση από τα πανεπιστημιακά έδρανα στον επαγγελματικό στίβο. Η διαδραστική ομιλία διάρκειας 45 λεπτών ενέπνευσε τους φοιτητές, παρέχοντάς τους κίνητρα για το παρόν και το μέλλον τους.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη στο σύνολό της στόχο είχε την εξοικείωση των νέων με την αγορά εργασίας, μέσα από την επαφή τους με μια 100% ελληνική βιομηχανία, που μέσα στο χρόνο παρουσιάζει αδιάκοπη και σταθερά ανοδική πορεία, ενώ σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής της λειτουργεί πάντα με βάση τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον. Η ΜΕΓΑ, με θεμέλιο το όραμα, την επιμονή και το μεράκι των ανθρώπων της, έχει καταφέρει να οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο προϊόντων προσωπικής φροντίδας ενώ στην καρδιά των καταναλωτών έχει συνδέσει το όνομα της με αξίες όπως Σεβασμός, Υπευθυνότητα και Ακεραιότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ