EY: Ελκυστικότερος εργοδότης στο τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών

Η EY είναι, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο κορυφαίος εργοδότης στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη της Universum για τους «Πιο Ελκυστικούς Εργοδότες Παγκοσμίως» για το 2019.

Συγχρόνως, βρίσκεται πλέον και στη δεύτερη θέση μεταξύ των ελκυστικότερων εργοδοτών συνολικά, από την τρίτη θέση που κατείχε μέχρι πέρυσι. Η κατάταξη του 2019 βασίζεται σε έρευνα στην οποία συμμετείχαν 247.235 φοιτητές διοίκησης επιχειρήσεων, μηχανολογίας και πληροφορικής, από κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα των 12 μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου.

Η EY διεθνώς, περιλαμβάνεται, επίσης, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στην κατάταξη τoυ Great Place to Work για τις «Καλύτερες Εταιρείες για Εργασία Παγκοσμίως» για το 2019. Με βάση την ψήφο των ανθρώπων της, η ΕΥ κατέλαβε την 7η θέση, βελτιώνοντάς την κατά 12 θέσεις. Οι επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στην τελική κατάταξη, κρίνεται ότι ακολουθούν βέλτιστες πρακτικές και πολιτικές υποστήριξης μιας κουλτούρας εμπιστοσύνης.

Η EY έχει επενδύσει περίπου 530 εκατ. δολάρια στην εκπαίδευση, ενώ έχουν καταγραφεί περισσότερες από 14 εκατ. ώρες εκμάθησης, με συνεχή έμφαση στην εκπαίδευση σε θέματα αναδυόμενων τεχνολογιών, σε όλο το εύρος του οργανισμού.

Σήμερα, η ΕΥ απασχολεί περισσότερους από 284.000 ανθρώπους σε περισσότερες από 150 χώρες, με συνολικά παγκόσμια έσοδα 36,4 δις. δολάρια.

Σχολιάζοντας τις νέες διακρίσεις της ΕΥ, ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Οι διακρίσεις αυτές βασίζονται όχι μόνο στην ψήφο φοιτητών από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια στον κόσμο, αλλά και των δικών μας ανθρώπων, και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Στην ΕΥ ξέρουμε πολύ καλά ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η εμπιστοσύνη των πελατών μας βασίζονται αποκλειστικά στην ποιότητα και την αφοσίωση των ανθρώπων μας, στους οποίους επενδύουμε διαρκώς. Στην Ελλάδα ειδικότερα, η ΕΥ δίνει τα τελευταία χρόνια την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους να ξεκινήσουν μια λαμπρή σταδιοδρομία παραμένοντας στη χώρα τους, αναπτύσσοντας παράλληλα και τις δεξιότητές τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ