Η Bayer στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

    Ο Τομέας Διαβήτη της Bayer, πιστός στη δέσμευσή του για στήριξη των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη και υποστηρίζοντας δράσεις που προάγουν την εκπαίδευση και την πρόληψη πραγματοποίησε σειρά ενεργειών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη.

    Ο Τομέας Διαβήτη της Bayer έδωσε και φέτος το παρόν στην εκδήλωση της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη)  παρέχοντας μετρητές σακχάρου για δωρεάν μετρήσεις. Κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης «Διαβητικό Χωριό», που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, τόσο τα άτομα με διαβήτη όσο και όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν το σάκχαρό τους με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, ενώ παράλληλα τα στελέχη του Τομέα Διαβήτη της Bayer ενημέρωσαν για την αξία της αυτομέτρησης δίνοντας απλές καθημερινές συμβουλές και διανέμοντας υποστηρικτικό υλικό.

    Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Διαβητικού Χωριού πλήθος ενεργειών έλαβαν χώρα όπως, μετρήσεις σακχάρου, μετρήσεις γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης, εξετάσεις άκρων και οφθαλμών από εξειδικευμένους ιατρούς, δόθηκαν ομιλίες και πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις σχετικά με τον αυτοέλεγχο, τη διατροφή, την άσκηση και παρουσιάστηκαν υγιεινές συνταγές. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν μαθαίνοντας για το διαβήτη στο χώρο του παιδότοπου μέσω διαδραστικών παιχνιδιών, χειροτεχνιών και θεάτρου.

    Επιπλέον, στο πλαίσιο των ενεργειών για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη που γιορτάζεται στις 14 Νοεμβρίου, ο Τομέας Διαβήτη της Bayer χορηγεί την επετειακή εκδήλωση για τα 90 Χρόνια Ινσουλίνης που πραγματοποιείται από το Διαβητολογικό Αθηνών στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου και τελεί υπό την αιγίδα της E.A.S.D. (European Association for the Study of Diabetes). Μερικά από τα κύρια θέματα συζήτησης της εκδήλωσης είναι: «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία», «Στεφανιαία Νόσος και Διαβήτης» και «Διαβήτης και Κύηση». Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την προβολή κινηματογραφικής ταινίας για την ιστορία της ανακάλυψης της ινσουλίνης.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ