Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη δίπλα στους δρομείς του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ και των Αγώνων του, θα είναι και φέτος δίπλα σε όλους τους δρομείς του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και των υπολοίπων διαδρομών, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, για να τους εμψυχώσει και να είναι δίπλα τους, σε κάθε χιλιόμετρο, σε κάθε βήμα.

Για αυτόν τον λόγο, η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη ζωντανεύει ξανά τη μπλε γραμμή του Μαραθωνίου που συνοδεύει τους δρομείς της αυθεντικής διαδρομής, από την αφετηρία μέχρι τον τερματισμό, αυτή τη φορά όμως με ένα διαφορετικό τρόπο, φτάνοντας νοητά σε όλη την Ελλάδα.

Για κάθε βήμα των δρομέων σε συγκεκριμένα σημεία πάνω στην μπλε γραμμή, η Υγείας Παυλίδη θα προσφέρει και μία σοκολάτα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, με στόχο να συγκεντρωθούν 42.195 σοκολάτες, ακριβώς όσα και τα μέτρα της κλασικής διαδρομής του Μαραθωνίου. Οι 42.195 σοκολάτες θα προσφερθούν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία σε πολλά σημεία της Ελλάδας.

Έτσι, φέτος η μπλε γραμμή δε θα είναι μόνο δίπλα στους δρομείς, δείχνοντάς τους τον δρόμο από το 1ο έως και το 42ο χιλιόμετρο, αλλά αποκτά μεγαλύτερο νόημα και έναν ακόμα σπουδαιότερο ρόλο, να ενώσει όλους κάτω από μία μεγάλη κοινή προσπάθεια.

Επίσης, την ημέρα του αγώνα το περίπτερο της Υγείας Παυλίδη θα βρίσκεται στο Χωριό των Χορηγών για να προσφέρει την αγαπημένη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη αλλά και να μοιραστεί μαζί με τους δρομείς και τους αγαπημένους τους τη χαρά και τον ενθουσιασμό που αξίζει στην ημέρα αυτή!

Η Νο.1 σοκολάτα υγείας στην Ελλάδα, με την αυθεντικότητα και την αξεπέραστη ποιότητά της, είναι από πάντα δίπλα στις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές της ζωής των πιστών της φίλων. Για το λόγο αυτό, η Υγείας Παυλίδη θα είναι δίπλα και στους δρομείς όλων των ηλικιών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας αλλά και στις μικρότερες διαδρομές των δέκα και πέντε χιλιομέτρων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.

Η κα. Αθηνά Ποπώφ, Marketing Manager Σοκολάτας στην Ελλάδα, Ιταλία και Κύπρο δήλωσε: «Έφτασε και φέτος η ώρα για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής και θέλησης. Χιλιάδες δρομείς, τόσο στην κλασική διαδρομή όσο και στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων, θα νιώσουν για μία ακόμη χρονιά τη συγκίνηση της συμμετοχής στο κορυφαίο δρομικό γεγονός και η Υγείας Παυλίδη θα είναι δίπλα τους, σε κάθε χιλιόμετρο, σε κάθε βήμα. Ειδικότερα φέτος όμως, ζωντανεύουμε ξανά τη μπλε γραμμή και τρέχουμε και για καλό σκοπό, προκειμένου να ενισχύσουμε Κοινωνικά Παντοπωλεία προσφέροντας 42.195 σοκολάτες, όσα και τα χιλιόμετρα της κλασικής διαδρομής.»

Η Υγείας Παυλίδη παράγεται από τη σοκολατοποιία Παυλίδη, η οποία εδώ και 170 χρόνια αποτελεί εγγύηση για προϊόντα σοκολάτας εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης τα οποία απολαμβάνουν καθημερινά εκατομμύρια Έλληνες. Το πιο σημαντικό όλων όμως είναι ότι ακόμα και τόσες γενιές αργότερα η Υγείας Παυλίδη εξακολουθεί να στηρίζεται στις ίδιες διαχρονικές αξίες, συνδυάζοντας την μακρόχρονη παράδοση με την υψηλή τεχνογνωσία, πάντα με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ