Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συμμετείχαν στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή άνω των 60.000 αθλητών απ’ όλο τον κόσμο ολοκληρώθηκε, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, ο 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, με μεγάλο νικητή τον Κενυάτη, Τζον Κιπκορίρ Κόμεν.

Στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός της χώρας με διεθνή προβολή, έδωσαν δυναμικά το “παρών” Εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής και του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ε.Ε.Σ, παρέχοντας την απαραίτητη υγειονομική κάλυψη καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, αποσπώντας τον γενικό θαυμασμό.

Ειδικότερα, στελέχη και εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής συμμετείχαν για πρώτη φορά σε υγειονομική κάλυψη Μαραθωνίου, κατόπιν αιτήματος του ΕΚΑΒ, συνδράμοντας στα ιατρεία του αλλά και καθ΄όλο το μήκος της διαδρομής του μαραθωνίου παρέχοντας μαζί με τους εθελοντές Σαμαρείτες τις Πρώτες Βοήθειες σε εκατοντάδες δρομείς, που αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Τους Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επισκέφθηκαν στο χώρο του Τερματισμού, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, ο Γενικός Γραμματέας, κος Γεώργιος Σκούμας και η Τομεάρχης Νοσηλευτικής, κα Παρασκευή Φελέκη προκειμένου να τους συγχαρούν και να τους επιβραβεύσουν για το σπουδαίο εθελοντικό και κοινωνικό έργο που επιτελούν, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο και δυνάμεις προς όφελος της κοινωνίας, με υποδειγματική ανιδιοτέλεια και ζήλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ