Το πρόγραμμα «Αστέρι της Ευχής» στα σχολεία για 21η συνεχή χρονιά

Με σύμμαχους τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος ευελπιστεί να ενημερώσει όσο περισσότερα παιδιά δύναται για το πολύτιμο δώρο της υγείας και τη δύναμη της ευχής. Αρωγός της προσπάθειας η Ραφαέλλα, παιδί ευχής, εθελόντρια του Οργανισμού και μητέρα της μικρής Ευτυχίας.

Η Ραφαέλλα μας αφηγείται το δικό της αγώνα με τη λευχαιμία 10 χρόνια νωρίτερα, περιγράφει το ρόλο που έπαιξε η εκπλήρωση της ευχής της στη ζωή της και καλεί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

«Μέσα από την εκπλήρωση της ευχής μου, η ελπίδα δειλάδειλά επέστρεψε και άρχισα πάλι να ονειρεύομαι. Πίστεψα ότι μπορώ να τα καταφέρω, ότι αυτά που εύχεσαι μέσα από την καρδιά σου, μπορούν να γίνουν αληθινά. Όσα άσχημα κι αν μας συμβαίνουν, όσες δυσκολίες και να έρθουν, εμείς δεν πρέπει να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε και κυρίως, να βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορούμε».

Ένα χάρτινο αστέρι εδώ και 21 χρόνια «ταξιδεύει» σε ελληνικά σχολεία με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και μεταφέρει ξεχωριστά μηνύματα αγάπης και αισιοδοξίας. Είναι το Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και για πρώτη φορά φέτος, με την κινητοποίηση να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ο Οργανισμός θα καταφέρει να αποστείλει ενημερωτικό υλικό σε όλα τα σχολεία της χώρας μας.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου πλήθος εθελοντών και φίλων του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) παρευρέθηκε στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων με σκοπό τον εορτασμό και την έναρξη των εργασιών για την υλοποίηση του προγράμματος «Αστέρι της Ευχής» στα σχολεία.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού βραβεύτηκαν από την γνωστή τραγουδίστρια Demy και ανθρώπους του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος σχολεία τα οποία έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό του προγράμματος το 2018 (η αναλυτική λίστα των σχολείων είναι αναρτημένη στο wishstar.gr).

Παράλληλα, όλο το Νοέμβριο, μέσω του MAD TV θα τρέχει καμπάνια ενημέρωσης για το πρόγραμμα. Πλήθος επωνύμων θα καλεί παιδιά και μεγάλους να προμηθευτούν αστέρια στα σχολεία και να διοργανώσουν δράσεις για το διαγωνισμό του προγράμματος για το έτος 2019.

Χορηγοί προγράμματος 2019: ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε., Christmas Factory & Η Επέλαση των Ξωτικών, L’ Oréal Hellas, Τeleperformance
Χορηγοί επικοινωνίας 2019: Think Brands, GOD / Hill+Knowlton Strategies Athens, MAD TV, Tempo OMD Hellas
Χορηγοί της ημέρας: Αύρα Catering, The Photo Party Box, soundstruck.gr, Wedding Scene Photography & Cinematography, ANT1 News
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Σεράφειο Δήμου Αθηναίων για τη φιλοξενία

Πως θα συμβάλετε και εσείς
Με μία συμβολική δωρεά των €2, όλα τα παιδιά μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους αστέρι, να γράψουν την ευχή τους για τα παιδιά που παλεύουν και να κάνουν τη διαφορά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής επισκεφθείτε το www.wishstar.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας: Τ. 210-9637660 (εσωτ. 206, 207), Κ. 6946 856 934 Ε. wishstar@makeawish.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ