Το Hilton στηρίζει το χαμόγελο του παιδιου

    Το Hilton Αθηνών, διαθέτοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχή χρονιά την καμπάνια “Small Change, Big Difference”, ενισχύοντας αυτή τη φορά το έργο του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Από την 1η Οκτωβρίου έως την 31η Δεκεμβρίου 2012, το Hilton θα προσκαλεί τους πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο να προσφέρουν €1 μέσω του λογαριασμού τους, προκειμένου να ενισχύσουν το έργο που επιτελεί ο οργανισμός πανελλαδικά.

    Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του “Hilton in the Community Foundation”, του φιλανθρωπικού οργανισμού της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων Hilton, που ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό την περίθαλψη και εκπαίδευση παιδιών που έχουν ανάγκη. Το “Hilton in the Community Foundation” χρηματοδοτείται από την εταιρεία Hilton καθώς επίσης και από τις δωρεές των εργαζομένων, των πελατών και των προμηθευτών της. Η καμπάνια τιτλοφορείται “Small Change, Big Difference” (σε ελεύθερη απόδοση στα ελληνικά: «μικρή αλλαγή / μικρό ποσό στον λογαριασμό σας, μεγάλη διαφορά στη ζωή των παιδιών») και θα διεξαχθεί παράλληλα σε 147 ξενοδοχεία στην Ευρώπη, το καθένα από τα οποία θα ενισχύσει έναν συγκεκριμένο φιλανθρωπικό φορέα της χώρας του.

    «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός για τα παιδιά, που διανύει φέτος τον 17ο χρόνο δράσης. Μέσα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και, με τη βοήθεια εργαζομένων και εκατοντάδων εθελοντών, υποστηρίζονται 365 ημέρες το χρόνο δεκάδες δράσεις για τη φροντίδα και την προστασία της σωματικής και της ψυχικής υγείας, αλλά και της ασφάλειας χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα που βρίσκονται σε κίνδυνο. Ολόκληρος ο οργανισμός επιβιώνει αποκλειστικά χάρη στις χρηματικές δωρεές του απλού κόσμου και τις χορηγίες -χρηματικές ή σε είδος– εταιρειών, που συμμετέχουν με τον τρόπο αυτό στην ποιοτική κάλυψη των αναρίθμητων αναγκών που αντιμετωπίζουν τα παιδιά που ο οργανισμός εκπροσωπεί.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ