Πρόσκληση για το 1ο πανελλήνιο συνέδριο κέντρου κοινωνικής πρόνοιας περιφέρειας Ηπείρου

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου «Κ.Κ.Π.Π.Η.», Ν.Π.Δ.Δ. υπό τον έλεγχο και την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με χαρά ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου.

Οι εργασίες του Συνεδρίου υπό τον τίτλο «Οι Ώρες, Παρακολουθώντας τα Έργα των Ανθρώπων», Η Αναπηρία χθες και σήμερα, θα λάβουν χώρα στις 28-30 Μαΐου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών & στο ξενοδοχείο Grand Serai, στα Ιωάννινα.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Κ.Κ.Π.Π.Η., σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Ιωαννιτών και έχει υποβληθεί αίτημα ώστε να τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στόχοι του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου είναι η ανάδειξη της προσέγγισης της αναπηρίας στους ιστορικούς χρόνους, η καταγραφή και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης στην χώρα μας τα τελευταία 100 χρόνια καθώς και η αναγκαιότητα επανανοηματοδότησης της αναπηρίας, ως το μεγάλο στοίχημα.

Το Συνέδριο αναμένεται να λειτουργήσει ως ο προπομπός των ακόλουθων συνεδρίων με ειδικά θέματα, καθιστώντας το ένα σημαντικό θεσμό με εθνική εμβέλεια που θα διεξάγεται στην Ήπειρο. Η συμμετοχή σας στο Συνέδριο, θα αποτελούσε τιμή για τον Φορέα μας, θέτοντας έναν ουσιαστικό διάλογο όλων των εμπλεκομένων φορέων για την αναπηρία.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε το προσωπικό και τη διοίκηση του Φορέα σας για τη διεξαγωγή του. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως σύνεδροι ή ως εισηγητές στο Συνέδριο υποβάλλοντας περιλήψεις των εργασιών τους για Ελεύθερη Ανακοίνωση (oral), καλούνται να υποβάλλουν την συμμετοχή ή την περίληψη των εργασιών τους.

Θεματικές:

  • Θεματική 1, Τίτλος: Προσεγγίζοντας την αναπηρία στους αιώνες
  • Θεματική 2, Τίτλος: Η προσέγγιση της αναπηρίας τα τελευταία 100 χρόνια στην Ελλάδα
  • Θεματική 3, Τίτλος: Επανανοηματοδοτώντας την αναπηρία.
Σημαντικές Ημερομηνίες:

Ημερομηνία Λήξης Υποβολής Περιλήψεων: 28 Φεβρουαρίου 2020

Ημερομηνία Ενημέρωσης Αποδοχής ή Απόρριψης Περιλήψεων: 15 Απριλίου 2020

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Κ.Κ.Π.Π.Η. https://kkppe.gr/. Επισημαίνεται ότι οι θεματικές ενότητες καθώς και ο τρόπος παρουσίασης τους, καθορίζονται από την Επιστημονική Επιτροπή διοργάνωσης του Συνεδρίου. Μετά τις 15 Νοεμβρίου 2019 θα υπάρχει διαθέσιμο και το προκαταρκτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ