Διήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar στην ΕΡΤ για την υποστήριξη του Κ.Ε.Α – Α.Μ.Ε.Α

Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τους/τις εργαζόμενους/ες της ΕΡΤ αλλά και τους πολίτες που επιθυμούν να προμηθευτούν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους και να στηρίξουν το Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Α./Α.Μ.Ε.Α.) πραγματοποιείται την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, ώρες 9.00-17.00 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Στο πλαίσιο δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ, το τμήμα Κ.Ε.Ε.Π. και η Επιτροπή Κοινωνικής Ευθύνης διοργανώνουν διήμερο φιλανθρωπικό μπαζάρ στην είσοδο της ΕΡΤ σε συνεργασία με τον φορέα “Κέντρο επαγγελματικής αποκατάστασης ατόμων με ειδικές ανάγκες Κ.Ε.Α – Α.Μ.Ε.Α”.

  • την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 (ώρες 9.00 – 17.00)
  • την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 (ώρες 9.00 – 17.00)

Στο διήμερο Bazaar θα βρείτε έργα αγιογραφίας, έργα λαϊκής τέχνης, έργα γραφιστικής (χριστουγεννιάτικες κάρτες), έργα κηπουρικής, κηροπλαστικής, πηλού και χειροποίητες κατασκευές. Όλα τα έργα είναι φτιαγμένα με αγάπη από τα μέλη του φορέα Κ.Ε.Α – Α.Μ.Ε.Α.

Κάθε ημέρα του μπαζάρ στην ΕΡΤ θα πραγματοποιείται κι ένα χριστουγεννιάτικο δρώμενο – έκπληξη από τα παιδιά του φορέα!

Οι ημέρες που επιλέχθηκαν να πραγματοποιηθεί το μπαζάρ, δεν είναι τυχαίες. Η 3η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Η ημέρα αυτή αποτελεί έναν “φάρο” αισιοδοξίας για τους ανθρώπους αυτούς, καθώς πρεσβεύει την κατανόηση και την ένταξή τους στην κοινωνική, πολιτική και επαγγελματική ζωή. Είναι ημέρα ανάδειξης της αναπηρίας ως μέρος της ανθρώπινης διαφορετικότητας και αξίας, είναι ημέρα ενημέρωσης της κοινωνίας γύρω από τα θέματα της διαφορετικότητας, είναι ευκαιρία συμμετοχής και καλής θέλησης από όλο τον κόσμο ώστε να αναπτυχθεί ένα κλίμα αλληλοσεβασμού, ισότητας και νέων ευκαιριών.

Περισσότερες πληροφορίες για τον φορέα Κ.Ε.Α – Α.Μ.Ε.Α θα βρείτε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ