“Η διαφορετικότητα δεν είναι ελάττωμα!” Η Mercedes-Benz Ελλάς και οι συνεργάτες της σε ένα διαφορετικό τουρνουά μπάσκετ

Με ένα διαφορετικό τρόπο τίμησαν την «Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα» η Mercedes-Benz Hellas και οι συνεργάτες της στο πλαίσιο του Προγράμματος κοινωνικής ευαισθητοποίησης #love2give.

Από τις 19 έως τις 27 Νοεμβρίου, διοργανώθηκε Τουρνουά Μπάσκετ στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz στη Ν. Κηφισιά στο οποίο συμμετείχαν ομάδες από τις εταιρείες χρονομίσθωσης της Avis, της Arval, της ALD και της Hertz!

Με αυτό το Τουρνουά, εκτός από το να καλλιεργηθεί το ομαδικό πνεύμα, στόχος ήταν και η αλλαγή της οπτικής όλων των συμμετεχόντων, αφού η νικήτρια ομάδα έπαιξε στον τελικό με την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδια του Παναθηναϊκού (Παναθηναϊκός ΑμεΑ), μία νέα και γεμάτη πάθος ομάδα που ιδρύθηκε στα τέλη του 2018.

Τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους αισιόδοξους, γεμάτους όρεξη για ζωή και αγάπη για τον αθλητισμό, ενώ κατανόησαν ότι μόνο η θέληση, η προσπάθεια και το πείσμα οδηγούν στην επιτυχία.

Η ομάδα της AVIS αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό με την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Παναθηναϊκός ΑμεΑ, βιώνοντας την εμπειρία ενός αγώνα από μία άλλη οπτική ενώ οι θεατές απόλαυσαν το πάθος που διακατείχε την αναμέτρηση. Παίκτες και θεατές όμως διαπίστωσαν από κοινού ότι «H διαφορετικότητα δεν είναι ελάττωμα»!

Για την ιστορία, νικήτρια αναδείχτηκε η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Παναθηναϊκός ΑμεΑ.

Φωτό: Οι ομάδες της Avis & της Παναθηναϊκός AμεA. Στα πρώτα αμαξίδια από αριστερά, οι κύριοι Ζαχαρίας Γιαννίτσης, Γενικός Διευθυντής Μακροχρόνιων Μισθώσεων AVIS και Ιωάννης Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Mercedes-Benz Hellas. Στο πλάι της ομάδας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ (όρθιοι από αριστερά) οι κύριοι Δημήτρης Πετρούνιας, Ψυχολόγος & Κωνσταντίνος Παπαλιός, Αντιπρόεδρος της ομάδας Παναθηναϊκός ΑμεΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here