DHL Express: 30ος Μαραθώνιος Αθηνών

    Με μήνυμα «Μεταφέρουμε τις Αξίες του Μαραθωνίου σε Όλο τον Κόσμο», η DHL Express, ο ειδικός στις διεθνείς ταχυμεταφορές, στήριξε τη φετινή διοργάνωση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών από τη θέση του Επίσημου Υποστηρικτή. Ο 30ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τη συμμετοχή περίπου 26.000 αθλητών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στους αγώνες της κλασικής διαδρομής των 42 χλμ, των 5 και των 10 χλμ και στον ειδικό αγώνα των 700 μέτρων με τη συμμετοχή παιδιών ηλικίας 9-12 ετών.

    Tους προηγούμενους μήνες, η εταιρεία μέσω μιας σειράς ενεργειών επικοινωνίας, εξέπεμψε το μήνυμα και τις αξίες του Μαραθωνίου στους πελάτες, συνεργάτες και εργαζόμενούς της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καλώντας τους να συμμετέχουν ενεργά. Πρόκειται για αξίες που αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας για την οικογένεια της DHL, όπως η προσπάθεια, η επιμονή, η αφοσίωση στο στόχο και το αγωνιστικό πνεύμα.

    Στο πλαίσιο της υποστήριξης της διοργάνωσης του Μαραθωνίου, η DHL Express έλαβε μέρος με δική της ομάδα εργαζομένων, συνεργατών και πελατών, η οποία αρίθμησε πάνω από 100 συμμετοχές στον αγώνα των 5χλμ., ενώ είχε και δύο επιτυχείς συμμετοχές στον αγώνα των 42 χλμ του Μαραθωνίου. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η συμμετοχή με τα χρώματα της DHL ομάδας παιδιών από τα παιδικά χωριά SOS, στον παιδικό αγώνα 700 μ.

    Παράλληλα, η DHL Express ως Επίσημος Υποστηρικτής πρόσφερε τις υπηρεσίες της για τις ανάγκες μεταφορών υλικού για τη διεξαγωγή του αγώνα, την ημέρα του Μαραθωνίου. Πάνω από 20 φορτηγά της εταιρείας μετέφεραν τον εξοπλισμό και τo ρουχισμό των περισσοτέρων από 9,500 αθλητών που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο από την αφετηρία στο Μαραθώνα έως τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο.

    Την επιτυχή συμμετοχή και ολοκλήρωση του αγώνα, αλλά και όλης της προσπάθειας των προηγούμενων μηνών, γιόρτασε η εταιρεία μαζί με τους συμμετέχοντες στους αγώνες, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερό της στο Sponsors’ village, απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

    «Οι αξίες που αντιπροσωπεύει ο Μαραθώνιος μας εμπνέουν σαν εταιρεία και είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συμμετοχή μας σε αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση ως Επίσημος Υποστηρικτής», αναφέρει ο κ. Ελευθέριος Σαμαράς, Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, προσθέτοντας «Θα προσπαθήσουμε το μήνυμα του Μαραθωνίου και η θετική ενέργεια που έδειξαν όλοι όσοι ενεπλάκησαν να μας συντροφεύει σε όλες μας τις ενέργειες ως εταιρεία».

    Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Κώστας Παναγόπουλος δήλωσε: «Η συμμετοχή της DHL στην ομάδα των υποστηρικτών του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, βελτίωσε την ποιότητα των υπηρεσιών και συνεισέφερε καταλυτικά στην καλύτερη εξυπηρέτηση των δρομέων. Ελπίζουμε ότι η συνεργασία μας θα διευρυνθεί στα χρόνια που έρχονται,  με πολλαπλασιαστικά οφέλη για όλους».

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ