ΑΡΚΑΔΙ GREEN STOP: Mάθαμε σε περισσότερα από 5000 παιδάκια να πλένουν σωστά τα χέρια τους

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενέργεια ΑΡΚΑΔΙ GREEN STOP στο εμπορικό κέντρο RIVER WEST δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους από 5000 μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, να εκπαιδευτούν στη (τόσο σημαντική) διαδικασία πλυσίματος των χεριών με τη χρήση αγνών προϊόντων, όπως τα 100% φυσικά-φυτικά, κατάλληλα για Vegan, πράσινα σαπούνια (πλάκες) Αρκάδι Classic!

Συγκεκριμένα από τη 1η μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2019 κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (κατά τις ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου) το ΑΡΚΑΔΙ έδωσε το παρόν στο RIVER WEST με το ΑΡΚΑΔΙ GREEN STOP, έναν έξυπνο, παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα διαδραστικό τρόπο εκμάθησης των παιδιών (αλλά και των γονιών τους…) τόσο για τη σωστή διαδικασία πλυσίματος των χεριών, μετά από κάθε δραστηριότητα, όσο και για τη καθοριστική σημασία της σχετικά με την πρόληψη αλλά και την αποφυγή των μολύνσεων.

Οι μικροί μας φίλοι σταματούσαν στο ΑΡΚΑΔΙ GREEN STOP και στον ειδικά διαμορφωμένο αυτόνομο νιπτήρα έπλεναν τα χέρια τους, χρησιμοποιώντας πάντα το αγνό 100% φυσικό-φυτικό, κατάλληλο για Vegan, πράσινο σαπούνι (πλάκα) Αρκάδι Classic.

Μετρώντας μέχρι το 20, παροτρύνονταν να κάνουν πλούσιο αφρό καθαρίζοντας ένα-ένα τα δάχτυλά τους. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και αφού τα παιδάκια ξέπλεναν στα χέρια τους με άφθονο νερό, ως επιβράβευση για τη συμμετοχή τους , face painter ζωγράφιζε τους ήρωες της οικογένειας ΑΡΚΑΔΙ στα χεράκια τους ενώ στους γονείς τους μοιράζονταν δώρα με προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ, για τη φυσική καθαριότητα & υγιεινή όλης της οικογένειας!

Η ενέργεια ΑΡΚΑΔΙ GREEN STOP αποτελεί ένα νέο, διαδραστικό concept που στοχεύει στην εκμάθηση αλλά και στην εκπαίδευση όλων των παιδιών (και των γονιών τους) σχετικά με τον χρόνο (20 δευτερόλεπτα σύμφωνα με τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό) αλλά και τον τρόπο πλυσίματος των χεριών (κινήσεις μπροστά και πίσω με έμφαση στα σημεία ανάμεσα στα δάχτυλα), ώστε με τη χρήση των πιο αγνών προϊόντων υγιεινής, να εξαλειφθεί ο πιθανός κίνδυνος διαφόρων μολύνσεων.

Παράλληλα, καθοριστικό στοιχείο της σωστής υγιεινής αλλά και της πρόληψης από τις μολύνσεις είναι η χρήση αγνών προϊόντων, όπως το 100% φυσικό-φυτικό, κατάλληλο για Vegan, πράσινο σαπούνι (πλάκα) Αρκάδι Classic σε νέο εύχρηστο σχήμα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται άφοβα από όλη την οικογένεια αφού δεν επηρεάζει το pH του δέρματος, έχει αυξημένες αντισηπτικές ιδιότητες ενώ η φυσική του σύσταση αφήνει ελεύθερους τους πόρους του δέρματος, επιτρέποντας την απαιτούμενη εφίδρωσή του, προστατεύοντάς τα κύτταρα της επιδερμίδας.

Εξάλλου τα φυσικά-φυτικά προϊόντα καθαριότητας & υγιεινής ΑΡΚΑΔΙ, που παράγονται μόνο στην Ελλάδα, έχουν αναγνωριστεί ως 100% κατάλληλα για Vegan από τον διεθνή οργανισμό «The Vegan Society» (που είναι ο μόνος αρμόδιος, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για τέτοιου είδους αναγνωρίσεις), είναι 100% βιοαποικοδομήσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον, περιέχουν φυτικές πρώτες ύλες ενώ δεν περιέχουν συνθετικά στοιχεία, πρόσθετα, χρώματα και αρώματα.

Έχοντας ως στόχο την προώθηση της αναγκαιότητας πλυσίματος των χεριών και την τήρηση των βασικών κανόνων υγιεινής ειδικά για τις παιδικές ηλικίες, η ενέργεια ΑΡΚΑΔΙ GREEN STOP, μακροπρόθεσμα, θα πραγματοποιηθεί σε πολλά σημεία της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ