ΙΕΛΚΑ: Απονομή Βραβείων Καινοτομίας RISE Awards

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Civitel Attik πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων RISE (Retail Innovation for Sustainable Ecosystems) Awards τα οποία και διοργάνωσε το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών. 

Ο στόχος του διαγωνισμού ήταν η ανάδειξη, σχεδίαση και προώθηση καινοτόμων ιδεών που επικεντρώνονται στο βιώσιμο λιανεμπόριο τροφίμων και ευρύτερα των FMCG προϊόντων. Οι 10 συμμετοχές που συμμετείχαν στην τελική φάση του διαγωνισμού υποστηρίχθηκαν μέσω της δικτύωσης με σούπερμάρκετ και βιομηχανίες/προμηθευτές  για μελλοντικές συνεργασίες και πιθανή ανάπτυξη του προϊόντος/υπηρεσίας τους και έλαβαν χρήσιμες συμβουλές (τεχνικές, διοικητικές, οργανωτικές κλπ) από ειδικούς του κλάδου για την επιχειρηματική τους ανάπτυξη.
Οι 5 συμμετοχές που διακρίθηκαν βραβεύτηκαν με χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 7.000 ευρώ και τα τιμητικά βραβεία του διαγωνισμού.
Το πρώτο βραβείο Gold, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ απονεμήθηκε στη συμμετοχή Oinosporos την οποία εκπροσώπησε η κυρία Eυαγγελία Σωτηροπούλου. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης με βασικό συστατικό το γιγαρτέλαιο (λάδι του κουκουτσιού του σταφυλιού.
Τα 4 βραβεία Silver, το καθένα από τα οποία συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ απονεμήθηκαν στις συμμετοχές:

 ArbusTech η οποία εκπροσωπήθηκε από τον κύριο Βασίλης Σιώρος. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον κ. Βασίλη Σταύρου, Brand President της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος. Πρόκειται για την παραγωγή Ελαιολάδου σε σκόνη ως συστατικό για την αντικατάσταση των μερικώς υδρογονομένων φυτικών ελαίων σε τρόφιμα.

 Go Fruity η οποία εκπροσωπήθηκε από την κυρία Μαρία Κατσούλη. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον κ Σταμάτη Δαυίδ, Διευθυντή Μάρκετινγκ της εταιρείας Δ. Μασούτης. Η συμμετοχή αφορά μία φρουτοσαλάτα αυξημένης διατηρησιμότητας, επικαλυμμένη με εδώδιμες μεμβράνες, σε συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας για διατήρηση σε ψύξη., αποτελούμενη από ποικιλία φρεσκοτεμαχισμένων φρούτων. 

 Chestinicks η οποία εκπροσωπήθηκε από τον κύριο Νικόλαο Ζάχο. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον κ. Αριστοτέλη Παντελιάδη, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μετρό. Πρόκειται για μπισκότα χωρίς γλουτένη με βιολογικό αλεύρι κάστανου ιδίας παραγωγής.

 NFA-Natural Food Additives η οποία εκπροσωπήθηκε από τον κύριο Μηνά Σούλη. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον κ. Λάμπρο Παπακοσμά Εντεταλμένο Σύμβουλος Δ.Σ. της εταιρείας Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης. Πρόκειται για μεταποίηση ελληνικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών σε φυσικά εκχυλίσματα αντιοξειδωτικών και φυσικά βιοδραστικά συστατικά. 

Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από 9 σημαντικές εταιρείες: ΑΒ Βασιλόπουλος, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Coca Cola 3Ε, Δ. Μασούτης, ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής, My Market, Ok! Anytime Market, Praktiker και Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης. Ο διαγωνισμός βρίσκεται υπό την Αιγίδα των ΣΕΒΤ και ΣΥΒΙΠΙΣ. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού: www.riseawards.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ